Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Τον Μάρτιο το μεγαλύτερο swinger party στην Αθήνα

 Στην Αθήνα αναμένεται περί τα μέσα Μαρτίου να διοργανωθεί το μεγαλύτερο swinger party, ένα happening που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε χώρες του εξωτερικού με μεγάλη ανταπόκριση στην υψηλή κοινωνία. 
 Ένα άνευ προηγουμένου όργιο, χωρίς κανένα όριο, κάνοντας copy paste από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» θα διοργανωθεί τον επόμενο μήνα.
 Ο τόπος της διοργάνωσης παραμένει επτασφράγιστο μυστικό ! Η συμμετοχή έχει οριστεί στα...
700 ευρώ το ζευγάρι και μόνο για τους μυημένους σ’ αυτό το είδος των πάρτι …  
 Το ζευγάρι που θα δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει πρώτα να έχει πληρώσει την «ετήσια» συνδρομή, αξίας 4000 ευρώ για συμμετοχή στα πάρτι σε διάφορα κλαμπ που διοργανώνονται ανά τον κόσμο. Εάν δεν το έχει κάνει αυτό και θέλει να συμμετάσχει μόνο στο event της Αθήνας, θα κληθεί να πληρώσει 700 ευρώ.  
 Αυτά τα πάρτι απευθύνονται περισσότερο σε κόσμο με καλά πορτοφόλια. Το κάνουν επίτηδες οι διοργανωτές ώστε να αποκλειστούν κάθε είδους περίεργοι που μπορούν να πάνε. 
 Tα πρόσωπά των συμμετεχόντων δεν αποκαλύπτονται αφού φορούν υποχρεωτικά μάσκα αναζητώντας τους παρτενέρ τους. Εκεί επιτρέπονται τα πάντα, εξυπακούεται ότι τηρούνται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις τόσο για την υγιεινή και την ασφάλεια όσο και για την άκρα μυστικότητα.  
 Το πάρτι στην Αθήνα διοργανώνουν δύο αλλοδαποί και ένας Έλληνας, το όνομα του οποίο είναι επτασφράγιστο μυστικό. Οι «συμμετοχές» δεν θα ξεπεράσουν τις 400 και ήδη η συμμετοχή έχει αγγίξει το 80%…