Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Σε νέα στοιχεία επικεντρώνουν οι Αρχές τις έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική με το Πόρσε

 Την ανασύνθεση του τι συνέβη δευτερόλεπτα πριν η μοιραία Πόρσε χάσει τον έλεγχο και καρφωθεί σε παρκαρισμένο Χόντα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, κοντά στη Θήβα επιχειρούν να πραγματοποιήσουν οι Αρχές προκειμένου να εξηγήσουν το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής σε τρεις ενήλικες και ένα παιδί τριών ετών.  
 Νεότερες πληροφορίες από τις έρευνες αναφέρουν ότι...
οι εμπειρογνώμονες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον προφυλακτήρα της Πόρσε, ο οποίος βρέθηκε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων πριν την είσοδο του πάρκινγκ και ο οποίος φέρεται να παρουσιάζει σημάδια εσωτερικής φθοράς.  
 Οι ειδικοί θα εξετάσουν αν αυτή η φθορά οφείλεται σε σκασμένο λάστιχο του σπορ αυτοκινήτου ή άλλες αιτίες, ώστε να διαπιστώσουν το λόγο που χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος και προκλήθηκε το τραγικό δυστύχημα.  
 Όσον αφορά στη ζήτημα της ταχύτητας, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μοιραία Πόρσε κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ότι μπήκε στην είσοδο του πάρκινγκ με το κοντέρ να «γράφει» περισσότερα από 250 χιλιόμετρα την ώρα. Οι αρχές ελέγχουν τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας στην εθνική, ώστε να διαπιστώσουν τη γενικότερη συμπεριφορά του άτυχου οδηγού.