Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Β.Λεβέντης: Για Σημίτη, Καραμανλή και «Θέλουν τον Γ.Στουρνάρα πρωθυπουργό»

Mια διφορούμενη δήλωση έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β.Λεβέντης καθώς πιστεύει ότι θα υπάρξει νέα κυβέρνηση που θα υλοποιήσει τα μέτρα που θα υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ

« Ελπίζω η διαπραγμάτευση να κλείσει τον Μάιο. Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας και θα....
κλείσει η διαπραγμάτευση. Θα υλοποιήσει τα μέτρα ωστόσο η επόμενη κυβέρνηση», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. 

Ο κ. Λεβέντης ανέβασε ακόμη περισσότερο τους δραματικούς τόνους σημειώνοντας ότι «εάν δεν έρθουν επενδύσεις θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στο grexit». 

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε πως «υπάρχει σχέδιο από την αντιπολίτευση να στέψουν πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα, φυσικά ως μεταβατικό πρωθυπουργό, προκειμένου να μην υπογράψει ο πρωθυπουργός της Αριστεράς τα σκληρά μέτρα. Αν τα υπογράψει ο Τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε θα γίνει  τότε σαν τον Γιώργο Παπανδρέου». 

Μάλιστα ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε και ένα ακόμη σενάριο υπογραμμίζοντας πως «στο κόλπο αυτό είναι και ο Κώστας Καραμανλής».   

Μιλώντας για τον Κώστα Σημίτη ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως «θέλει να πάρει την εξουσία από την Φώφη Γεννηματά, άσχετα εάν κάνει παρέα με τους άλλους, τους εκσυγχρονιστές. Η Γεννηματά στην ουσία είναι χωρίς κόμμα». Την ίδια ώρα ο κ. Λεβέντης διευκρίνισε πως «ο κ. Σημίτης εδώ που τα λέμε είναι και αξιόλογος άνθρωπος, ωστόσο… έχει κάνει και σοβαρά εγκλήματα».

Ο Βασίλης Λεβέντης παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό.