Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Σοφία Κακλαμάνου - Ένα υπέροχο πλάσμα

Όνομα :  Σοφία
Επίθετο: Κακλαμάνου
Ζώδιο : Καρκίνος 
Σπουδές : Μαθήτρια
Ενδιαφέροντα : Της αρέσει πολύ η κολύμβηση καθώς πήγαινε 8χρονια και δύο χρόνια water polo. Της αρέσει να πήγαινε για καφέ με τις φίλες της καθώς και οι βραδινοί έξοδοι.
Στόχος – Φιλοδοξίες : Θα φύγει μόνιμα Αμερική με την οικογένεια της, να σπουδάσει αυτό που πραγματικά αγαπά και να δουλέψει πάνω σε αυτό. 
Και τώρα : τώρα ο στόχος της είναι να...
τελειώσει το σχολείο είναι σε ειδικότητα νοσηλευτικής και θέλει να πάρει ένα καλό πτυχίο με βαθμό.
Στιγμή αδυναμίας : όταν ακούει μελαγχολικά τραγούδια τις ρίχνουν τη διάθεση .
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Ελεύθερη 

Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Φυσικά και υπάρχει στις μέρες μας φλερτ τονίζει, όλα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Το καλύτερο φλερτ που της έχουν κάνει είναι ένας κρητικός τραγουδιστής να της αφιερώσει μια μαντινάδα σε μαγαζί που τραγουδούσε.
Το ιδανικό αρσενικό : Το ιδανικό αρσενικό για εκείνη θεωρεί πως πρέπει να είναι ειλικρινής, λίγο ζηλιάρης σε φυσιολογικά πλαίσια και με ωραίο βλέμμα.
Έχεις 3 ευχές: Αν είχε τρεις ευχές αυτές θα ήταν να μην υπήρχε ρατσισμός σε όλους τους τομείς, να είναι πάντα καλά και υγιείς οι άνθρωποι που ήταν δίπλα της τόσα χρόνια και τέλος να υπάρχει αγάπη και αλληλοσεβασμός μεταξύ των ανθρώπων.
Αγαπημένη ταινία : Η αγαπημένη της ταινία είναι το Southpaw 
Στέκι : Για καφε square cafe

             Για κρασί albatross 
             Για ποτό boutique nightclub 
Αξεσουάρ : Ως τυχερό της αξεσουάρ έχει ένα χειροποίητο κολιέ από τον μπαμπά της που έχει ένα ματάκι πάνω 
Ταξίδι : Έχει ταξιδέψει σε πάρα πολλά νησιά της Ελλάδας αυτό που δεν έχει κάνει ακόμα την μεγάλη της επιθυμία που είναι να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Καλή και κακή συνήθεια : Καλή της συνήθεια είναι καλή με όλους και τους βοηθάει σε κάθε δύσκολη και εύκολη στιγμή . Κακή συνήθεια σε τσακωμούς ή εντάσεις αποφεύγει να μιλήσει και να δώσει στο θέμα συνέχεια και τα κρατάει μέσα της.
Facebook name : Σοφία Κακλαμάνου

Instagram:  sofia _kaklamanou