Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

100 χρόνια από την προφητεία της Φατίμα - Το 2017 είναι το έτος του Γ' ΠΠ; - βίντεο

Η συνεχιζόμενη κρίση ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βόρεια Κορέα αλλά και ο 5ετής πόλεμος στην Συρία και η αντιπαράθεση με την Ρωσία έχει ανησυχήσει την ανθρωπότητα.
Κρίσεις όπως αυτές μοιάζουν με αυτή που συνέβη τον Οκτώβριο του 1962 με την κρίση των πυραύλων της Κούβας όταν ΗΠΑ και ΕΣΣΔ είχαν φτάσει στο πρόθυρα πυρηνικού πολέμου.
Δυστυχώς αυτό το εφιαλτικό σενάριο επανέρχεται και σήμερα στη βάση....
προβλέψεων ορισμένων προφητών ή αποκρυφιστών.

Αυτή τη φορά οι ημερομηνίες από τρία τέτοια άτομα συμπίπτουν εφιαλτικά στην 17η Μαΐου ως την ημέρα που θα ξεκινήσει ο Γ΄ΠΠ και που θα είναίσως και ο τελευταίος.

Οι τρείς αυτοί είναι οι Baba Vanga,ο Horacio Villegas και ο Νοστράδαμος.

Στις προβλέψεις και των τριών αυτών αποκρυφισμών η 17η Μαίου παρουσιάζεται σαν η ημέρα θα συμβεί το μοιραίο για όλη την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με τον Horacio Villegas ο πόλεμος δε θα διαρκέσει πολύ: Θα τερματιστεί στις 13 Οκτωβρίου του 2017, μετά από 5 μήνες αλλά θα είναι καταστροφικός και θα έχει δισεκατομμύρια θύματα.
Η ζοφερή αυτή εικόνα έρχεται να συμπληρώσει και η επέτειος των 100 ετών από την εμφάνιση της Φατίμα στην Πορτογαλία το 1917 όπου κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά αναφέρει η τρίτη κατά σειρά προφητεία.