Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Μπουνιές, κλωτσιές και «σφαγή» μπροστά στα μάτια της Βίσση το βράδυ του Σαββάτου!!!

«Σας παρακαλώ, σταματήστε. Δεν είναι πράγματα αυτά» φώναζε έντρομη η Άννα Βίσση από το μικρόφωνο, βλέποντας τις δύο παρέες στα πρώτα τραπέζια να πιάνονται στα χέρια.
«Μην το κάνετε αυτό. Μην τσακώνεστε. Είστε φίλοι και αύριο θα το μετανιώσετε» προσπαθούσε να τους μεταπείσει η τραγουδίστρια που αναγκάστηκε να...
απομακρυνθεί από την σκηνή αφού οι καρέκλες και τα ποτήρια που άρχισαν να εκτοξεύονται θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιτότητα.

Σύμφωνα με όσους βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Hotel Ερμού που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της η δημοφιλής τραγουδίστρια περιγράφουν ένα ακραίο περιστατικό. Και ενώ το πρόγραμμα έδειχνε να κυλάει ομαλά και το μαγαζί να είναι κατάμεστο, ξαφνικά δύο παρέες των μπροστινών τραπεζιών, που σύμφωνα με όσα διέρρευσαν ήταν γόνοι καλών οικογενειών, πιάστηκαν στα χέρια.

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα δεν άργησαν να φουντώσουν, με το ξύλο να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Οι αυτόπτης μάρτυρες κάνουν λόγο για άγριες κλωτσιές και μπουνιές, που αν και επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και οι ιθύνοντες του μαγαζιού να τους χωρίσουν δεν τα κατάφεραν. Ο άγριος καβγάς είχε ως αποτέλεσμα η Άννα Βίσση να σταματήσει το πρόγραμμά της και να χαλαστεί η διάθεση των υπόλοιπων πελατών.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Πηγή: www.iapopsi.gr

Διαβάστε την συνέχεια ... Όλη η αλήθεια για τον «καβγά» στην Άννα Βίσση ΕΔΩ