Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Όλη η αλήθεια για τον «καβγά» στην Άννα Βίσση

Ακριβώς στο προηγούμενο άρθρο μας που αναδημοσιεύσαμε από το site www.iapopsi.gr της Σπυριδούλας Κάμπου φέρετε να έγινε «σφαγή» μπροστά στα μάτια της Βίσση το βράδυ του Σαββάτου.

Η αλήθεια όμως όπως πάντα είναι κάπου στην μέση για να μη πω στην άλλη πλευρά εντελώς!
Επικοινωνήσαμε με υπεύθυνο του Summer Hotel Ermou όπου και εμφανίζεται η Άννα Βίσση και μας διευκρίνισε ότι...
αρχικά ο υποτιθέμενος καυγάς έγινε την Παρασκευή και όχι το Σάββατο βράδυ. Συμπλοκή δεν υπήρξε καμία και το μόνο που έγινε ήταν μια ένταση στα πρώτα τραπέζια με την παρέμβαση της Άννας να είναι άμεση και καταλυτική!

Το πρόγραμμα συνεχιστικέ κανονικά χωρίς διακοπή αφού από την ίδια την παρέα του θερμόαιμου «δράστη» η παρέμβαση ήταν άμεση και χωρίς να ενεργήσει κάποιος από το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου ο «φασαριατζής» θαμώνας βγήκε από το μαγαζί.

Διαβολική σύμπτωση …;

Στο ακριβός πίσω τραπέζι καθόταν ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής όπου ως γνωστό την ερχόμενη Πέμπτη ξεκινάει εμφανίσεις στο γειτονικό Posidonio ως guest με τον πολλά υποσχόμενο Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Για όσους γνωρίζουν η αρθογράφος του «Μπουνιές, κλωτσιές και «σφαγή» μπροστά στα μάτια της Βίσση το βράδυ του Σαββάτου!!!» Σπυριδούλας Κάμπου ήταν παρόν στο επεισόδιο αφού είναι ο άνθρωπος ο οποίος είναι επιβαρημένος με τις δημόσιες σχέσεις του Λευτέρη Πανταζή.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…