Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Η Μύκονος απέκτησε την δικιά της free press Εφημερίδα από την «NK MEDIA GROUP»

Από αυτό το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και κάθε Σάββατο κυκλοφορεί η εβδομαδιαία, ποικίλης ύλης, δροσερή και καλοκαιρινή  free press εφημερίδα «MyMykonos», που θα διανέμεται στη Μύκονο σε 10.000 αντίτυπα.

Η «MyMykonos» θα διανέμεται κάθε Σάββατο και Κυριακή μέσω χειροδιανομής σε κεντρικά σημεία του νησιού, σε παραλίες, επώνυμα cafes, bars, beach bars, σε πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία, στα καταστήματα, σε στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας (Βόρεια-Νότια προάστια, κέντρο, Ψυχικό και Πειραιά).

Η «MyMykonos» θα καταγράφει και θα....
σχολιάζει την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα, τα νέα της showbiz, τις εξελίξεις στην οικονομία και την αγορά, θα έχει άποψη για τα πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα, το lifestyle, τα social media, τη μόδα, την αθλητική ειδησεογραφία και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, πρόσωπα, ενότητες με ζώδια, μαγειρική, ομορφιά, χρηστικά άρθρα και έρευνες για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού της Μυκόνου.


Η «MyMykonos» έχει σχεδιαστεί βάσει του σημερινού τρόπου ζωής, με φρέσκο layout και ειδικό σχεδιασμό εύκολης και γρήγορης ανάγνωσης, ενώ το 30% της ύλης της είναι μεταφρασμένο και στα αγγλικά!

Από την Nικόλαος Kαραμανλής  MEDIA GROUP»