Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Χρύσα Πλαβού- Μπαλατσούκα - Η πανέμορφη Ελληνίδα εστεμμένη

Όνομα : Χρύσα
Επίθετο: Πλαβού- Μπαλατσούκα
Ζώδιο : Ταύρος
Σπουδές : Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτης ( Φιλόλογος με ειδίκευση στην Ψυχολογία )
Ενδιαφέροντα : Διάβασμα, Φιλανθρωπικές και εθελοντικές οργανώσεις

Στόχος – Φιλοδοξίες : Φιλοδοξεί να καταφέρει να σπουδάσει Ψυχολογία που είναι και η ειδίκευση της. Ευελπιστεί να ταξιδέψει σε τριτοκοσμικές χώρες και να βοηθήσει μέσω του επαγγέλματος της άτομα σε ανάγκη.

Στιγμή αδυναμίας : Αγαπάει τα...
γλυκά, τα ζώα και τα παπούτσια. Σε τίποτα από τα τρία δεν μπορεί να αντισταθεί.
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Απαντάει πως εννοείτε υπάρχει απλά σε διαφορετική μορφή. Όσο περνάνε τα χρόνια και εξελισσόμαστε εξελίσσεται και αυτό όπως είναι φυσικό. Τώρα αν το προτιμάμε σε σχέση με το παλαιότερο είναι άλλη κουβέντα.
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Γενικότερα δεν την φλερτάρουν, είναι κλειστός άνθρωπος και δεν αφήνει περιθώρια προσέγγισης. Γενικά όμως προτιμά πρωτότυπα πράγματα και ίσως λιγάκι μελό. Ένα τραγούδι που της αρέσει θα ήταν μία καλή αρχή.

Το ιδανικό αρσενικό : Να σέβεται τους ανθρώπους γύρω του και να τιμά τα παντελόνια που φορά, δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την ντομπροσύνη. Εν κατακλείδι να είναι πιο άντρας από την ίδια.
Έχεις 3 ευχές: 1) Ειρήνη και αγάπη για όλο τον κόσμο όσο και αν ακούγεται στερεοτυπικό, να μπορούμε να είμαστε όλοι ίσοι. 2) Ο καθένας ασφαλής και αξιοπρεπής ζωή μέσα στο 2017 για όλους και 3) όλοι να μπορέσουν να βρουν και κυριότερο να κρατήσουν τον έρωτα της ζωής τους.
Αγαπημένη ταινία : The Notebook και ο Μικρός πρίγκιπας. Δύο ταινίες εξωπραγματικές, με ηθικά διδάγματα η καθεμία με τον τρόπο της και ίσως ουτοπικές.
Στέκι : Οτιδήποτε περιλαμβάνει θάλασσα, δεν κολλάει και δεν δένεται με συγκεκριμένα μέρη.
Αξεσουάρ : Το δαχτυλίδι της γιαγιάς της που της το έχει δώσει σε μικρή ηλικία και πλέον το φοράει στο μικρό της δαχτυλάκι.
Ταξίδι : Νότια Κορέα στον διαγωνισμό World Beauty Queen. Η καλύτερη εμπειρία της ζωής της.
Καλή και κακή συνήθεια : Αγαπάει τα γλυκά τα οποία καταναλώνει ασταμάτητα το οποίο και βλέπει ως θετικό γιατί δεν αφήνει τους άλλους να χαλάνε την υγεία τους ενώ ακούει μόνο έντεχνη και κάπως καταθλιπτική μουσική που δεν αρέσει σε όλους.
Facebook name : Chrysa Plavou Mpalatsouka

Instagram: plavou_chrysa