Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Σουσσάνα (Σόνια) Τσολακίδου - Καλλιτέχνης με βάσεις

Όνομα : Σουσσάνα (Σόνια)
Επίθετο: Τσολακίδου-Γιαννάκη
Ζώδιο : Παρθένος
Σπουδές : Η Σόνια είναι ακόμα μαθήτρια και φοιτά στη Γ’ Λυκείου του καλλιτεχνικού σχολείου Θεσ/νίκης. Ακολούθησε τις τέχνες από πολύ μικρή φοιτώντας για 8 χρόνια στο χοροθέατρο Λαμπιόνι της Θεσ/νίκης και για 2 χρόνια στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Ροντίδη.
Ενδιαφέροντα : Αγάπησε από μικρή τις τέχνες αλλά και τον αθλητισμό. Είναι μια κοπέλα που έχει πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα. Έχει αποκτήσει γνώσεις και λατρεύει το θέατρο, το χορό (λάτιν-ευρωπαϊκοί), το ποδόσφαιρο, το kick boxing, την τέχνη του καφέ και την μόδα.
Στόχος – Φιλοδοξίες : Θέλει και εύχεται να....
φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.
Και τώρα : Προετοιμάζεται για τις εξετάσεις του Εθνικού Θεάτρου και κάνει σοβαρά ανοίγματα στον χώρο της μόδας.
Στιγμή αδυναμίας : Όταν της αναφέρουν την γιαγιά της.
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Ελεύθερη
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Υπάρχει αλλά δυστυχώς είναι σπάνιο.
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Έχει δεχτεί φλερτ με διάφορους τρόπους αλλά δεν ήταν το συνταρακτικό που να χρειάζεται να μείνει στη μνήμη.
Το ιδανικό αρσενικό : Αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις μοναδική.

Έχεις 3 ευχές: Να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς οι άνθρωποι που αγαπάει, να υπάρξει ένας κόσμος χωρίς πόλεμο και κακία και να μπορούσε να έχει τη γιαγιά της τουλάχιστον στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της.
Αγαπημένη ταινία : The Devil wears Prada
Στέκι : Για μπύρα, πίτσα και τσίπουρα πάει στη πιτσαρία Γόνδολα στους Αμπελόκηπους, για καφέ στο Τhe Blue Cup & Speakeasy και για ποτό στο Aigli Geni Hammam.
Αξεσουάρ : Σκουλαρίκια
Ταξίδι : Ταξίδι όνειρο για αυτήν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Καλή και κακή συνήθεια : Η καλή της συνήθεια είναι ότι βοηθάει αυτούς που το χρειάζονται. Η κακή της συνήθεια είναι η ειρωνεία της.
Facebook name : Sonia Tsolakidou

Instagram: Sonia Tslkd