Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Όταν πρόκληση γίνεται τέχνη έχει όνομα Αναστασία...

Η 27χρονη εκρηκτική Αναστασία αν και μένει μόνιμα στο Βόλο κάνει δουλειές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έχει γίνει μέσα σε λίγο καιρό από τα πιο περιζήτητα φωτομοντέλα με πολλούς συνεργάτες σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Λόγο των πολυποίκιλων συνεργασιών της έχει πειραματιστεί επάνω σε διάφορα φωτογραφικά project με αποτέλεσμα κάθε φορά να αναδεικνύει και ένα άλλο κομμάτι του εαυτού της.    

Πολλές από τις φωτογραφήσεις που έχει κάνει είμαι με εσώρουχα και μαγιό. Κατά πολλούς φωτογράφους διαθέτει το σώμα που αναδεικνύει τα προϊόντα αυτά αν και εκείνη θεωρεί τον εαυτό της απλά τυχερό μια και....
τρώει τα πάντα και δεν παχαίνει. Φυσικά και οι φωτογραφίσεις ειδικά με εσώρουχα της προσφέρουν ένα έξτρα εισόδημα από οποιαδήποτε άλλη. Εξάλλου τα περισσότερα χρήματα από τα εισοδήματα της εκεί τα ξοδεύει, αλλά φυσικά και αποταμιεύει κάποια από αυτά για να τα χρησιμοποιήσει στο μέλλον για κάποια επαγγελματική της δραστηριότητα.  

Πιστεύει ότι όταν υπάρχει σχέση μετά είναι αδύνατον να παραμείνει φιλικό το επίπεδο και αυτό το θεωρεί υποκριτικό, αν και στην ζωή της όπως μας έχει εξομολογηθεί έχει κάνει μόνο δύο σχέσεις!        

Δεν πιστεύει ιδιαίτερα στα ζώδια αλλά δεν παραλείπει να τα διαβάσει! Για Αιγοκαιρίνα που είναι δεν συμφωνεί όπως την περιγράφουν, ψυχρή και σοβαρή γιατί απλά δεν αισθάνεται έτσι!


Δεν διστάζει να κάνει σέξι φωτογραφίσεις αν και δηλώνει ντροπαλή. Το βλέπει σαν ένα ρόλο που πρέπει να παίξει και αυτό είναι ακριβός που της αρέσει.   

Μπορεί τε να μάθετε περισσότερα για την Αναστασία ΕΔΩ

Την Αναστασία την είχαμε γνωρίσει από το blog μας ΕΔΩ