Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

Αλεξάνδρα Κύρκο :Άγρια ομορφιά

Όνομα: Αλεξάνδρα
Επίθετο: Κύρκο
Ζώδιο: Κριός
Σπουδές: Απόφοιτη Γελ Καπανδριτίου
Ενδιαφέροντα: Χορός, ταξίδια, Αθλητισμός, φωτογραφίσεις
Στόχος-φιλοδοξίες: Ταξίδια σε όλες τις χώρες γνωρίζοντας καινούργιους πολιτισμούς. Ακόμα και να ανοίξει δική της επιχείρηση.
Και τώρα: Περιμένει να φύγει για δουλειά σεζόν. Ασχολείται με την προώθηση προϊόντων και με φωτογραφήσεις.
Στιγμή αδυναμίας: Όταν έχασε τον νονό της γιατί ήταν ένας άνθρωπος που εκτιμούσε πολύ και του είχε αδυναμία.
Ελεύθερη – Δεσμευμένη :...
Ελεύθερη
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Φλέρτ στην εποχή μας πιστεύει πως δεν υπάρχει σε σχέση με το παρελθόν καθώς οι άνθρωποι είναι προσκολλημένοι στην τεχνολογία και δεν επιθυμούν την επικοινωνία από κοντά. Ένα αγόρι κοιτούσε επίμονα μια κοπέλα όλο το βράδυ και δεν της μίλησε απλά της έδωσε σε χαρτάκι το όνομα του facebook του.
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Το καλύτερο φλέρτ που έχει δεχθεί ήταν ένα απρόσμενο αγόρι στο δρόμο της είπε έχεις πολύ εκφραστικά μάτια που ταξιδεύουν.
Το ιδανικό αρσενικό : Το ιδανικό αρσενικό για εκείνη είναι αυτός που ξέρει τι θέλει και ξέρει να φέρεται σε μια γυναίκα καθώς την συνοδεύει, ιππότης, γοητευτικός, ευγενικός σαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο.
Έχεις τρεις ευχές: Οι πρόσφυγες να μπορέσουν να γυρίσουν στην χώρα τους και να έχουν ειρήνη. Η Ελλάδα να βγει εκτός κρίσης και να μπορέσουν οι νέοι να βρουν δουλειά σε αυτό που έχουν σπουδάσει. Οι άνθρωποι να βοηθάνε περισσότερο τους συμπολίτες τους και να είναι περισσότερο φιλόζωοι.
Αγαπημένη ταινία: fast and furious
Στέκι: Για nightlife στο jojo στο γκάζι, για γλυκό στο estrella, για κοκτέιλ στο penarrubia.
Αξεσουάρ: Στις εξόδους τις το αγαπημένο της αξεσουάρ είναι η τσάντα και το ρολόι.
Ταξίδια: παλαιότερα πήγαινε στην Αλβανία συνέχεια, ακόμα έχει ταξιδέψει στην Κέρκυρα, τον Πόρο, τα Κουφονήσια, την Θεσσαλονίκη και στο Ναύπλιο.
Καλή συνήθεια: Είναι ενεργητική στην καθημερινή της ζωή και συνηθίζει να είναι εγκαίρως στα ραντεβού της. Κακή συνήθεια: Στην καθημερινότητα της τρώει πολλά γλυκά, επίσης ξεσπάει τα νεύρα της σε συγγενικά της άτομα.
Facebook name: Αλεξάνδρα α.κ

Instagram name: alexandra.a.k