Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Μαρία Αναγνώστη - Το πραγματικά πανέμορφο κορίτσι της διπλανής πόρτας

Όνομα : Μαρία
Επίθετο: Αναγνώστη     
Ζώδιο : Αιγόκερως
Σπουδές : Απόφοιτη λυκείου
Ενδιαφέροντα : Της αρέσει η διασκέδαση και ο χορός. Οπότε βρίσκει ελεύθερο χρόνο προτιμάει να τον περνάει κάνοντας  δημιουργικά πράγματα με άτομα που την κάνουν να νιώθει ασφαλής .
Στόχος – Φιλοδοξίες : Να περάσει σε μια σχολή της επιλογής της, να ασχοληθεί ως μοντέλο και να κάνει όσα περισσότερα ταξίδια μπορεί.
Και τώρα :  Περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα και κάνει σχέδια για το χειμώνα ενώ ταυτόχρονα ζει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι μαζί με την παρέα της.
Στιγμή αδυναμίας : H Mερέντα
Ελεύθερη – Δεσμευμένη :...
Ελεύθερη
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Ο άνθρωπος ως ον, διακατέχεται από την έμφυτη ανάγκη του για επιβεβαίωση από το αντίθετο-συνήθως-φύλο- μια ανάγκη που εκπληρώνεται με την διαδικασία του «φλερτ» κάτι που πλέον έχει γίνει πιο απρόσωπο καθώς εκφράζεται πιο εύκολα μέσω του διαδικτύου και δεν είναι τόσο ωραίο όσο πριν μερικά χρόνια.

Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Αρχικά ήμασταν ‘φίλοι’, με το πέρασμα του χρόνου άρχισαν να αλλάζουνε τα συναισθήματα και των δυο μας, με αποτέλεσμα να περάσουν αρκετοί μήνες έτσι. Αλλά αυτό έκανε καλό και στην σχέση μας μπορώ να πω γιατί ο ένας είχε γνωρίσει τον άλλον καλύτερα και γενικά είχαμε μάθει ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου. Μετά από έξι  μήνες που ήμασταν σχεδόν κάθε μέρα μαζί ένα πρωί μου πρότεινε να βγούμε έξω για φαγητό. Επομένως το βράδυ πήγαμε  κάπου ρομαντικά και εκεί που μιλούσαμε άρχισε να αναφέρει διαφορά πράγματα για την κοπέλα που του άρεσε. Και έτσι πέρασε αρκετή ώρα με ερωτήσεις-απαντήσεις μέχρι να καταλάβω πως αυτή η κοπέλα που αναφερόταν τόση ώρα ήμουν εγώ . Τότε μου έδωσε ένα τριαντάφυλλο και με ρώτησε αν ήθελα να γίνω το κορίτσι του.
Το ιδανικό αρσενικό : Δεν την απασχολεί η εξωτερική ομορφιά όσο η προσωπικότητα. Θέλει ο άντρας να ξέρει να σέβεται την γυναίκα, να είναι καλός και ευγενικός μαζί της, να είναι πιστός και να ξέρει να την πολιορκεί .

Έχεις 3 ευχές: Να πραγματοποιηθούν τα όνειρα της,να συνεχίσει να έχει δίπλα  της την οικογένεια της και να βγει η Ελλάδα απο την κριση.
Αγαπημένη ταινία : The Notebook
Στέκι :  Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στέκι της αρέσει να πηγαίνει σε καινούργια μέρη.
Αξεσουάρ : της αρέσουν  πολύ τα δαχτυλίδια και πάντα επιλέγει να φοράει αρκετά.
Ταξίδι : Μεγάλο όνειρο της είναι να ταξιδέψει στην  Καραϊβική!
Καλή και κακή συνήθεια : Καλή συνήθεια: Είναι συνεπής και πάντα χαμογελαστή. Κακή συνήθεια:  Είναι εγωίστρια και εμπιστεύεται εύκολα ανθρώπους.
Facebook name : Μαρία Αναγνώστη

Instagram: maria_anagnwsth