Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

«Φύλλο και φτερό» το Nammo’s από Ράμπο της ΑΑΔΕ ολόκληρη η απόδειξη 88.000 ευρώ του Γ. Μπολτ (φωτό, βίντεο)

Το φετινό καλοκαίρι, η  Μύκονος βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ και το Nammo's φυσικά κατάφερε να κεντρίσει όλη την προσοχή, αφού τεράστια ποσά ξοδεύτηκαν στο μαγαζί από γνωστούς επιχειρηματίες και celebrities.

O Γιουσέιν Μπολτ όμως ήταν αυτός που με το ποσό που ξόδεψε, έστρεψε τα βλέμματα στο μαγαζί και μετά την κυκλοφορία της φωτογραφίας όπου δείχνει την απόδειξη με το ποσό που ξόδεψε, κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που πήγαν για να...
ελέγξουν τα ταμεία της επιχείρησης την ημέρα της δεύτερης για το φετινό καλοκαίρι συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στην Ψαρού, ζήτησαν την απόδειξη των 88.000 ευρώ που είχε πληρώσει ο διάσημος σπρίντερ δυο βδομάδες πριν!


Αυτό το χαρτί που βέβαια δεν είναι η απόδειξη της ταμειακής μηχανής κέντρισε την προσοχή των ελεγκτικών υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών που έστειλαν τα κλιμάκιά τους στο Nammos όχι μόνο για να ελέγξουν τα ταμεία του bar κατά την διάρκεια της συναυλίας αλλά να εντοπίσουν αν είχε κοπεί ή όχι η συγκεκριμένη ταμειακή απόδειξη περίπου δύο εβδομάδες πριν!


Φτάνοντας λοιπόν στην Ψαρού με τα σακίδια στον ώμο το πρώτο πράγμα που ζήτησαν από τους υπεύθυνους της επιχείρησης ήταν να ελέγξουν το «Ζ» εκείνης της ημέρας, το στοιχείο δηλαδή όπου απεικονίζεται ο συνολικός τζίρος και ο ΦΠΑ που αναλογεί στις πωλήσεις, όπως και να διαπιστώσουν αν είχαν κοπεί όλες οι νόμιμες αποδείξεις στο τραπέζι του Μπόλτ.  
πηγή
Φρίξος Δρακοντίδης