Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι γυναίκες με καμπύλες κάνουν καλύτερο....

από την ΕΛΕΝΑ ΦΑΚΟΥ

Μπορεί σχεδόν όλες οι γυναίκες να θαυμάζουν τα αδύνατα σώματα και να ξεκινούν μόνιμα δίαιτα, όμως τα ανδρικά δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά ως προς τις προτιμήσεις τους όσον αφορά στο γυναικείο κορμί.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που πραγματοποιήθηκε απο δημοφιλή αμερικανική ανδρική ιστοσελίδα, οι άντρες που συμμετείχαν,...
έδειξαν τους λόγους για τους οποίους προτιμούν τα κορίτσια με πιασίματα.

Βasic Instict

Στο υποσυνείδητό τους είναι πιο υγιείς αφού το πληθωρικό στήθος, οι γλουτοί και τα οπίσθια πυροδοτούν την γενετήσια ορμή για σεξ αλλά ταυτόχρονα και την επιθυμία της τεκνοποίησης μέσα τους. Αυτό λοιπόν τους διεγείρει και αποδίδουν καλύτερα.

Shake it baby

Η σάρκα κινείται, κάτι που για τους άντρες είναι πολύ θεαματικό εφόσον είναι κατεξοχήν οπτικοί τύποι. Τους αρέσει να βλέπουν το στήθος τους να αναπηδά όταν είναι οn top και τα οπίσθιά τους να κάνουν twerking στα τέσσερα.

Big Girls Big Goals

Είναι κορίτσια που τα δίνουν όλα στο κρεβάτι γιατί πολύ απλά αυτό θεωρούν ότι είναι το δυνατό τους σημείο. Είναι θερμές, ανοιχτές σε προκλήσεις, πρόθυμες και καθόλου μα καθόλου βαρετές αφού δεν αφήνουν τον άλλο να κάνει τη βαριά δουλειά, αλλά παίρνουν πρωτοβουλίες.

Tοuch me tοuch me I wanna feel your body

Oι άντρες δήλωσαν πως θέλουν να “πιάνουν”. Και όχι να ακουμπάνε skinny σώματα.

The Funny Part

Τα κορίτσια με καμπύλες έχουν κατά δήλωση των αντρών περισσότερο χιούμορ από τις αδύνατες. Γελούν εύκολα, δυνατά και δεν παρεξηγούνται εύκολα, πράγμα που τις κάνει πιο σεξουαλικές.

Less Stress

Πρόκειται για γυναίκες που δεν τους αγχώνουν με την τελειότητα και δεν τους επικρίνουν. Τους κάνουν να νιώθουν άνετα με αυτό που είναι καθώς δυο κανονικοί άνθρωποι βρίσκονται μαζί για να περάσουν καλά κι όχι δοκιμασία ομορφιάς.