Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

O Δίας είναι στον Σκορπιό, τι σημαίνει αυτό για σένα;

Στις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας, της τύχης και της επέκτασης και μπήκε και έκατσε στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό σημαίνει πως θα δώσει όλα του τα δώρα στον Σκορπιό, αλλά μπορεί και όχι.  Ακόμα και αν έχει στρογγυλοκαθίσει στους Σκορπιούς, αυτός ο πλανήτης φέρνει αστερόσκονη και τύχη και στα υπόλοιπα ζώδια, ας δούμε τι θα κάνει και για τους υπόλοιπους!

Κριός

Μπορεί η...
μεγαλύτερη βοήθεια που σου παρέχει να μην φαίνεται πολύ. Ο Διας, έρχεται και δίνει μια έξτρα βοήθεια στα οικονομικά σου, δημιουργεί ένα καλό έδαφος για επενδύσεις, νέες συνεργασίες, συμβόλαια. Σε περιμένουν υπέροχα πράγματα.

Ταύρος

Δίας, ο πλανήτης της τύχης έρχεται και χτυπά την πόρτα σε δύο τομείς της ζωής σου, στον έρωτα και στη δουλειά. Κράτα τις κεραίες σου ανοιχτές και μην λες βιαστικά όχι, ακολούθα το ρεύμα και απόλαυσε τις σούπερ δυνάμεις του.

Δίδυμοι

Φτάνεις σε μια νέα διάσταση στον τομέα της καριέρας γιατί αυτός η θέση του πλανήτη σε κάνει πιο έξυπνη, δουλεύεις, γυμνάζεσαι και είσαι ασταμάτητη. Αυτός ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι στον τομέα της υγειάς. Πες ένα ευχαριστώ!

Καρκίνος

Ο Δίας σε ένα ζώδιο του νερού όπως ο Καρκίνος, σε κρατάει και σε αιχμαλωτίζει, όπως ακριβώς κοιτάζει ένας ερωτευμένος βαθιά στα μάτια τον σύντροφο του, σου δίνει μια αίσθηση ανανέωσης, ένα νέο αίσθημα. Η θέση του πλανήτη σου δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσεις τον εαυτό σου και να δεις την δημιουργικότητα σου με ένα νέο μάτι.

Λέων  

Τα λιοντάρια έχουν την τάση ότι συμβαίνει γυρνάνε γύρω από το σπίτι και την περιουσία. Ο Δίας στον Καρκίνο σου δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία για να πουλήσεις και να αγοράσεις κάποιο ακίνητο.

Παρθένος

Είσαι έτοιμη να κάνεις μια βουτιά σε όλα αυτά που σε απασχολούν, ότι αναζητήσεις έχεις. Ψάξε σε βιβλία, ξεκίνα μαθήματα, βρες το πάθος σου και κυνήγησε το, ήρθε η ώρα.

Ζυγός

Οι πληγές από τις μάχες που έδωσες την μακρά αυτή περίοδο μεταξύ 2011-2016 επιτέλους θα επουλωθούν και θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Δίας σου φέρνει μια φοβερή βοήθεια στα οικονομικά (Ναι, στην Ελλάδα του 2017) και εσύ τυχερέ, φρόντισε να το χαρείς.

Σκορπιός

Κάθε δώδεκα χρόνια ο Τυχερός Ζεύς έρχεται και σε επισκέπτεται κρατώντας στα χέρια του το κέρας της αφθονίας. Στη ζωή σου πλέον υπάρχουν πλέον επιλογές. Επέλεξε το μονοπάτι με προσοχή. Άδραξε την ευκαιρία και προχώρα!

Τοξότης

Ο Δίας φέρνει στο τραπέζι των «θέλω» σου την επέκταση, την ζωηράδα και την ηρεμία στην ταραχώδη ζωή σου. Όλα μαζί, σε μια αρμονία. Η έμφυτη πνευματική σου αναζήτηση αποκτά ένα νέο βάθος, πάρε τον χρόνο σου και κάνε αυτό που θες.

Αιγόκερος

Όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι, ήρθε ο θείος Διάς και αυτό θα αλλάξει. Σε βάζει επιτέλους σε ένα πιο κοινωνικό mood και σε φέρνει πιο κοντά με τους φίλους σου, ενώ σε βοηθάει να γνωρίσεις νέο κόσμο που μιλάτε την ίδια γλώσσα.

Υδροχόος

Ο Δίας, θα φέρει ευκαιρίες στη δουλειά που μπορεί και να μην είχες φανταστεί. Ίσως η καριέρα σου αλλάξει, ή ξανασκεφτείς την κατεύθυνση. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην φοβηθείς να κάνεις μεγάλα όνειρα.

Ιχθύες


Είσαι σε μια φάση που παίζεις με την δημιουργικότητα σου και με τους φίλους σου, τους καλούς και τους υποστηρικτικούς. Αυτός ο χρόνος φέρνει μια σειρά από ευκαιρίες να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Ό,τι κάνεις, ό,τι παράγεις, το επικοινωνιακό κομμάτι είναι εξασφαλισμένο, φαντάσου ότι είναι σαν έχεις πρόσβαση σε ένα κοσμικό μεγάφωνο. Απλά τέλειο.