Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

SOHO - Ο Ορέστης Γκαζίκας διαψεύδει το δημοσίευμα για τα σκευάσματα - Αποκλειστικό

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Σε χθεσινοβραδινή μας τηλεφωνική συνομιλία ο υπεύθυνος του SOHO στο Γκάζι, Ορέστης Γκαζίκας, διαψεύδει το γεγονός που θέλει να έχουν κατασχεθεί στον χώρο του μαγαζιού ποσότητες αναβολικών και διεγερτικών χαπιών και ουσιών.

Ο Ορέστης μας διευκρίνισε ότι είχαν ενοικιάσει παράπλευρο με το bar διαμέρισμα σε άνθρωπο που...
ασχολείτο με το body - building. Μας διευκρίνισε ότι εντός του καταστήματος SOHO δεν βρέθηκε τίποτα από αυτές τις ουσίες παρά μόνο στο παρακείμενο διαμέρισμα.   

Σε αυτές τις δηλώσεις έρχεται να συμπληρωθεί η εξάρθρωση κυκλώματος παρασκευής και παράνομης διακίνησης αναβολικών οι οποίοι είχαν στήσει πρώην bodybuilders και άνθρωποι της νύχτας, οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας.

Από την αστυνομική έρευνα, επιβαιβεώθηκε ότι η οργάνωση διέθετε παρασκευαστήρια στην οδό Σπ. Πάτση στον Βοτανικό και στην οδό Αλαμάνας στου Ρέντη, ενώ διατηρούσε αποθήκη στα Γλυκά Νερά.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα αναβολικών που έχουν εξαρθρωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. Δεν δρούσαν μόνο στην Ελλάδα αλλά είχαν δραστηριότητες στην Ευρώπη ακόμα και στο μακρινό Μεξικό! 

Κατά την έφοδο των Αρχών στις εγκαταστάσεις του κυκλώματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.800.000 δισκία, ανάμεσά τους 90.000 χάπια τύπου Viagra, 200 κιλά πρώτες ύλες για την παρασκευή των χαπιών, μεγάλο χρηματικό ποσό και δύο πιστόλια.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 15 Έλληνες και μία γυναίκα από χώρα της ανατολικής Ευρώπης.