Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Ανακρίνουμε την κορμάρα Αλεξάνδρα Γεωργούλη με τις 16 καυτές ερωτήσεις.

Ε: Είσαι για ποτό και σε πλησιάζει ένας άντρας, πως αντιδράς…

Απ: Τον ρωτάω αν θέλει κάτι από μένα. Οποιαδήποτε πρόθεση και να έχει τον απομακρύνω ευγενικά. Πρέπει να έχει κάτι πολύ έξυπνο να μου πει για να μπω στην διαδικασία να του δώσω σημασία.

Ε: Ποια πρόταση θα δεχόσουν πιο εύκολα από κάποιον που δεν έχεις ξανά βγει μαζί του, για ποτό, για γεύμα, για σινεμά η θέατρο, για μια απλή βόλτα με τα πόδια στην παραλία… 


Απ:  Τίποτα δεν θα δεχόμουν από έναν άγνωστο. Αν ήταν τουλάχιστον νοήμων  ίσως έκανα πίσω στην άποψη μου μόνο με την γνωστοποίηση ταυτότητας και σε ανοιχτό δημόσιο χώρο με κόσμο γύρο μας.

Ε: Πόσο συχνά σε πλησιάζουν έξω και πόσο στο διαδίκτυο…

Απ: Στο διαδίκτυο είναι η εύκολη λύση για όλους. Γιατί απλά αν θες απαντάς καταφατικά ή αποφεύγεις κάποιον απρόσωπα  . Συνέχεια με πλησιάζουν με αυτόν τον εύκολο τρόπο λοιπόν. Εγώ
δεν ανταποκρίνομαι. Δεν είμαι ψώνιο. Είμαι απλά  κατά αυτού του είδους φλέρτ. Θέλω οπτική επαφή. Έξω με πλησιάζουν, ναι. Όχι συνέχεια βέβαια, γιατί νομίζουν ότι δαγκώνω…χαχα!!!!

Ε: Τι θεωρείς ότι είναι το καλύτερο που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα στην ζωή σου…

Απ: Το καλύτερο που έχω καταφέρει ως τώρα και είμαι υπερήφανη είναι, εδώ και χρόνια ο ερχομός του γιου μου στην ζωή μου. Με άλλαξε στο ακόμα καλύτερο από ότι ήμουν και έγινα πιο πολύ υπεύθυνη.

Ε: Σ ένα παράλληλο σύμπαν τι θα ήθελες να ήσουν…

Απ: Σε ένα παράλληλο σύμπαν θα ήθελα να ήμουν αυτή που είμαι και τώρα. Με τους ίδιους γονείς, την ίδια αδελφή μου, το
παιδί μου, τα ίδια βιώματα.

Ε: Μετανιώνεις για στιγμές που έζησες…

Απ: Δεν μετάνιωσα ποτέ για στιγμές που έζησα, είτε θετικές είτε αρνητικές. Μετανιώνω για στιγμές που δεν έχω ζήσει ακόμα.

Ε: Τι σου δίνει χαρά…

Απ: Θέλει και ερώτημα τι μου δίνει χαρά? Ο γιός μου και μια αγκαλίτσα από τον μπαμπά μου!

Ε: Τι σου προκαλεί τρόμο…

Απ: Η μη καθαρή συνείδηση μου προκαλεί τρόμο. Καθώς, επίσης με τρομάζει η ανεργία. Δεν θα έλεγα για την υγεία μας και την υγεία της οικογένειας μας. Όλους μας τρομάζει αυτό.
 
Ε: Τι σου αρέσει να προσέχουν επάνω σου… 

Απ: Μου είναι εντελώς αδιάφορο. Ας προσέχουν ότι θέλουν. Σημασία έχει τι προσέχω εγώ στους άλλους.

Ε: Φλερτ, έρωτας η απλά σεξ χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις, τύπου σχέση… 

Απ: Το αγνό φλερτ μας δίνει ΄ φτερά ΄ σε όλους. Μας αναζωογονεί! Σε οποιαδήποτε ηλικία.  Εγώ ανέκαθεν ήμουν της σχέσης όμως. Εξάλων
υπήρξα και πολλά χρόνια νυμφευμένη. Έπειτα είχα και μια μακροχρόνια σχέση. Είμαι σχεσάκιας τελικά.

Ε: Τι ρόλο παίζει ο έρωτας – σεξ στη ζωή σου και την σχέση σου…

Απ: Τελικά όσο μεγαλώνω διαπιστώνω ότι ο έρωτας είναι ένα σημαντικό συναίσθημα στην ύπαρξη μας. Αλλά, τράβηξα απότομα χειρόφρενο…χαχα!!! Είναι όμως το Α και το Ω σε μια υγιή σχέση.  


Ε: Μια γυναίκα σου εκδηλώνει το ερωτικό της ενδιαφέρον, μέχρι που θα το έφτανες…

Απ: Το τι σεξουαλική ταυτότητα έχει ο καθένας είναι δικαίωμα του και το σέβομαι. Αρκεί να μην είναι θρασύς και χυδαίος στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Για αυτό και εκείνη θα σεβαστεί ότι εγώ είμαι straight και έχω τις δικές μου επιλογές. Με όμορφο τρόπο απομακρύνω οποιοδήποτε θαυμασμό ή ενόχληση. Και αν κάποτε το έπαιζε και φίλη μου, προειδοποιούσα ότι ενοχλούμαι. Μέχρι που το έκοψα μαχαίρι στο τέλος.


Ε: Φίλη σου έχει πάει με πρώην σου, η εσύ με πρώην φίλης σου…

Απ: Στοιχηματίζω πως καμία φίλη μου δεν έχει πάει με πρώην μου. Γιατί όλες με χλευάζουν για το γούστο μου. Εγώ όμως έχω πάει με πρώην φίλης μου η οποία όμως είχε ήδη χωρίσει με εκείνον τουλάχιστον ένα χρόνο και την γνώρισα από εκείνον κατά την διάρκεια της σχέσης μας. Τελικά, αγαπηθήκαμε αληθινά οι δυο μας γιατί γίναμε και κουμπάρες στην δίκη της την προσωπική χαρά και πίνουμε μπύρες στην υγειά του πρώην μας πια!

Ε: Είσαι πιο επιρρεπής στο φλερτ όταν πίνεις… 

Απ: Όταν πιω, πολλή σπάνια δηλαδή, όχι μόνο δεν είμαι επιρρεπείς στο φλερτ  αλλά χαζογελάω χωρίς να ξέρω τον λόγο. Καμία φόρα με πιάνουν και τα υπαρξιακά μου.

Ε: Έχεις κάνει one night stand…

Απ: Όχι δεν έχω κάνει one night stand. Είμαι σχεσάκιας όπως προανέφερα. Και δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος συνουσίας.

Ε: Είπες σε κάποια από τις πιο πάνω ερωτήσεις ψέματα;


Απ: Δεν είπα πουθενά ψέματα γιατί δεν υπάρχει και λόγος να το κάνω. Ισα ισα είπα και κομμάτια από την ζωή μου που μπορεί να θέλατε να μάθετε ποια είμαι . Έμαθα να είμαι πολύ ευθείς και αληθινή.