Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Το άδοξο τέλος μιας ευφάνταστης συνεργασίας Στόκα – Ρουβά!

Ακόμα δεν ξεκίνησε και αποχώρησε ο frontman των Πυξ-Λαξ από το κλαμπ Estate μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο των κοινών τους εμφανίσεων.

Η «χημεία» μεταξύ του Μπάμπη Στόκα και του Σάκη Ρουβά μπορεί να ήταν καλή, δεν έφτανε όμως τελικά μόνο αυτό για να συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους.

Τα σχόλια σε βίντεο του Μπάμπη Στόκα το οποίο αναρτήθηκε στην...
σελίδα του Estate ήταν πέραν του δέοντος καυστικά! Μόνο η εκπομπή in & out του Star Web Tv (Δείτε ΕΔΩ) τα έφερε στο φως της δημοσιότητας μαζί με το μοναδικό βίντεο από την εμφάνιση του λίγο πριν κατέβουν από την επίσημη σελίδα του Club και αλλάξει και η αφίσα!    

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε αυτή η συνεργασία προκάλεσε ερωτήματα για το πώς θα συνυπήρξε η mentalite του Μπάμπη Στόκα με αυτή του Σάκη Ρουβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο Στόκας φέρεται να ζήτησε από τον επιχειρηματία του Estate να αποχωρήσει από το σχήμα. Ο κυριότερος λόγος φαίνεται να είναι η κατακραυγή του κοινού που χρόνια τώρα τον ακολουθεί όπως αναδεικνύουν και τα σχόλια που φέρνει στο φως το in & out και φυσικά ότι δεν μπορούσε να συνυπάρξει μαζί με το κοινό που βλέπει τον Σάκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, το οποίο είναι διαφορετικό από αυτό του Στόκα.      
Η ιδέα της συνύπαρξης του Σάκη Ρουβά με τον Στόκα επί σκηνής στηρίχθηκε εν μέρει στο ότι ο ίδιος ερμηνεύει στάνταρ στα προγράμματά του κομμάτια των Πυξ-Λαξ εδώ και χρόνια.


Στα πηγαδάκια έγινε θέμα από πελάτες που επισκεφτήκαν το περασμένο Σάββατο το εν λόγο club και έκαναν λόγο για μόλις πεντακόσια άτομα μέσα σε ένα χώρο που χωράει χίλιους πεντακόσιους ανθρώπους.

Το σχήμα θα συνεχίσει κανονικά χωρίς καμία νέα προσθήκη.