Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

«Μπορείς να το απολαύσεις όταν σε βιάζουν» είπε πορνοστάρ και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Το είπε σε αντιπαράθεση με την επικεφαλής φεμινιστικής οργάνωσης Caroline De Haas, η οποία υποστήριζε ότι «η βία εμποδίζει την απόλαυση στο σεξ».

Η πρώην πορνοστάρ δέχτηκε σκληρές επιθέσεις στα social media και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα να...
αναγκαστεί να απολογηθεί το βράδυ της Πέμπτης και να ζητήσει συγγνώμη.

«Λες κάτι και αμέσως το γυρνάνε στα social media και μετά πρέπει να ζητάς συγγνώμη. Αφού έτσι λειτουργεί ο κόσμος, ε, λοιπόν, κι εγώ ζητώ συγγνώμη», είπε, αλλά στη συνέχεια άρχισε να κλαίει, αφού δέχτηκε βροχή ερωτήσεων στο κανάλι TV5 Monde.

«Λυπάμαι που αυτή η φράση μου βγήκε από το πλαίσιο», πρόσθεσε η Μπριζίτ Λαέ, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αυτό που είπε για τον βιασμό και την απόλαυση «είναι, δυστυχώς, αλήθεια».

Η Μπριζίτ Λαέ, μαζί με τη Γαλλίδα σταρ Κατρίν Ντενέβ και άλλες 100 γυναίκες είχαν συνυπογράψει την περασμένη εβδομάδα ένα άρθρο στη Le Monde, στο οποίο υπερασπίζονταν το ανδρικό «πείραγμα» (την σεξουαλική παρενόχληση, εν ολίγοις) και επέκριναν τις φεμινίστριες που ζητούν εκδίκηση για βιασμούς και παρενόχληση.


Το εν λόγω άρθρο προκάλεσε σάλο, έκανε τον γύρο του κόσμου και έγινε αιτία για να γραφούν άλλα άρθρα και κείμενα, εις απάντησιν.