Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Χρύσα Ασημακοπούλου - Έντονη προσωπικότητα και χαρακτηριστικά

Όνομα : Χρύσα

Επίθετο: Ασημακοπούλου          

Ζώδιο : Σκορπιός

Σπουδές : Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών

Ενδιαφέροντα : Στον ελεύθερό της χρόνο απολαμβάνει βόλτες με τις παρέες της, ακούει πολλή μουσική, διαβάζει και...

πηγαίνει 3-4 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο.

Στόχος – Φιλοδοξίες : Διεκπεραίωση σπουδών, επαγγελματική αποκατάσταση σύμφωνα με τα όνειρά της.

Και τώρα : Ακόμα εκτίει τις φοιτητικές της υποχρεώσεις.

Στιγμή αδυναμίας : Δε μπορεί να αντισταθεί σε όσα της ζητά ο μπαμπάς της, καθώς δηλώνει και η ίδια ‘κοριτσάκι του μπαμπά’   

Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Ελεύθερη

Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Η αλήθεια είναι πως πλέον σχεδόν τα πάντα έχουν αντικατασταθεί από την τεχνολογία και μέσα σε όλα αυτά και το φλερτ, το οποίο πλέον έχει πάρει άλλη διάσταση.
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί το απόλυτο φλερτ σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια αλλά προς το παρόν το καλύτερο που έχει δεχθεί είναι όταν κάποιος άντρας  της συστήθηκε σε ένα μπαρ, αντάλλαξαν στοιχεία και την επόμενη ημέρα της στάλθηκε ένα μπουκέτο λουλούδια στο σπίτι της.

Το ιδανικό αρσενικό : Παρόλο που η ίδια δε πιστεύει πως  υπάρχει το ιδανικό αρσενικό, για εκείνη ένας πολύ καλός άντρας θα πρέπει να είναι έξυπνος, ανιδιοτελής, εργατικός και ρομαντικός. Εμφανισιακά τον προτιμά με έντονα αντρικά χαρακτηριστικά και όμορφο χαμόγελο.

Έχεις 3 ευχές:  Την πρώτη θέση στις ευχές της, την έχει η σύντομη ολοκλήρωση των σπουδών της. Έπειτα θα ήθελε να επιτευχθεί το όνειρό της στον επαγγελματικό τομέα και η τρίτη της ευχή είναι να παραμείνει δεμένη με τους καλύτερούς της φίλους για πάντα.

Αγαπημένη ταινία : Remember me (2010)

Στέκι : Aγαπά πολύ τα δύο άκρα της Αθήνας, τα βόρεια και τα νότια προάστια. Στα βόρεια συνήθως απολαμβάνει έναν ζεστό καφέ ή το φαγητό της στο Arch της Κηφισιάς, ενώ στα νότια προτιμά το Baron της Γλυφάδας. 

Αξεσουάρ : Δεν αποχωρίζεται ποτέ κατά τη διάρκεια της ημέρας τα γυαλιά ηλίου της, αφού την ενοχλεί ιδιαίτερα ο ήλιος.

Ταξίδι : Ένα από τα ταξίδια που θέλει να κάνει οπωσδήποτε είναι στη Σιγκαπούρη, καθώς την μάγεψαν οι ατελείωτοι ουρανοξύστες με τη μοναδική τους αρχιτεκτονική, η ιδιαίτερη κουζίνα και οι υπερφωταγωγημένες μαρίνες.

Καλή και κακή συνήθεια : Μια καλή της συνήθεια είναι η συνέπειά της σε όλες της τις υποχρεώσεις, ενώ η κακή της συνήθεια είναι πως κάνει πάντα αυτό που θέλει εκείνη, παρά τις συνέπειες που ενδεχομένως θα υποστεί.

Facebook name : Xrysa Asimakopoulou

Instagram: chryssaassim