Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Η ανακοίνωση των γιατρών για την υγεία του Ηλία Βρεττού

Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα που είχε ο Ηλίας Βρεττός στη λεκάνη και τα νέα για την πορεία της υγείας του φαίνεται να είναι ενθαρρυντικά, σύμφωνα με ανακοίνωση των γιατρών του.

Ο τραγουδιστής, χθες, υποβλήθηκε σε διπλό πολύωρο χειρουργείο σε κλινική στο Φάληρο και την Δευτέρα, ακολούθησε...
ακόμη μια επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία.

Ο μάνατζερ του δημοφιλούς τραγουδιστή, Λουκάς Καραγιάννης μίλησε στο protothema.gr για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή μετά το σοβαρό χειρουργείο που πραγματοποίησε στη λεκάνη.

«Το χειρουργείο διήρκεσε τρεις ώρες περίπου κι όλα πήγαν πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή κοιμάται ο Ηλίας. Ο θεράπων ιατρός του με άριστα το δέκα πήρε δέκα. Ο πατέρας του Ηλία ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την κατάσταση της υγείας του παιδιού του και τους γιατρούς του».

Διαβάστε παρακάτω το ιατρικό ανακοινωθέν:


«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη και σοβαρότερη επέμβαση κατάγματος  λεκάνης (κοτύλης) του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN  από τον ορθοπεδικό χειρουργό Νίκο Πρέβεζα, εξειδικευμένο στα κατάγματα λεκάνης- κοτύλης με τη βοήθεια των συνεργατών του,  Νίκου Μπαξεβάνου και της αναισθησιολόγου Μηλιάνας Κορρέ.

Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα και έγινε σταθερή οστεοσύνθεση  που θα επιτρέψει την άμεση κινητοποίηση και βάδιση του ασθενούς. Η πρόγνωση της πορείας της κατάστασης αναμένεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να είναι πολύ καλή» αναφέρει χαρακτηριστικά το ιατρικό ανακοινωθέν.