Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους..


- Καμιά τεχνολογία δεν πρόκειται να δοθεί στην ανθρωπότητα, αν δεν αλλάξει ριζικά η κατάσταση στον πλανήτη, και αυτό για να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν με τους Ναζί και τον Μαύρο τους Στόλο, τον οποίο χρησιμοποιούσαν για να διενεργούν επιθέσεις σε...
άλλους πλανήτες σέρνοντας τους πληθυσμούς τους σε καταναγκαστικές εργασίες..

- Οι υπερδυνάμεις δεν φαίνονται πρόθυμες να αναλάβουν να κάνουν αυτά που συμφώνησαν με τις Φωτεινές Δυνάμεις, οπότε η ευθύνη μετατοπίζεται στους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι πρέπει να αφυπνιστούν και να εξαναγκάσουν τις κυβερνήσεις τους να προχωρήσουν στην απαλλαγή του πλανήτη από τα νύχια της Cabal..

- Εάν όλα αποτύχουν, δεν αποκλείεται αιφνιδιαστική επέμβαση των Φωτεινών Δυνάμεων..

- Καμιά πληροφορία δεν δίνεται πλέον σε κανένα επαφικό για το τι συμβαίνει στο διάστημα, αφού εκεί όλα τελείωσαν με νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων. Η μάχη τώρα εστιάζεται στην επιφάνεια του πλανήτη, όπου όλα εξακολουθούν να δείχνουν πως η Cabal καλά κρατεί.

- Εβδομήντα μόνον ερπετοειδείς έχουν απομείνει που κρύβονται στα έγκατα του Βατικανού και άλλοι εβδομήντα υβριδικοί (με ανθρώπινη εμφάνιση) οι οποίοι τοποθετημένοι σε θέσεις κλειδιά, ελέγχουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

- Στην Ρωσία διεξάγονται μάχες μεταξύ των Spetsnaz και των Αννουνάκι, οι οποίοι ενδεδυμένοι με exoskeleton uniforms και κινούμενοι με ατομικές πτητικές συσκευές, εμφανίζονται από το πουθενά. Λήφθηκαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας του Πούτιν..

Alex Collier