Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Κατερίνα Κατσαμάκα _ Μικρή μεν αλλά πολυτάλαντη και ελκυστική


ΟΝΟΜΑ: Κατερίνα

ΕΠΙΘΕΤΟ: Κατσαμάκα

ΖΩΔΙΟ: Υδροχόος

ΣΠΟΥΔΕΣ: Μαθήτρια Γ Λυκείου

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: Είναι ερωτευμένη με το τραγούδι «από κούνια», της αρέσει πολύ ο χορός, ενώ έχει ασχοληθεί και με τις πολεμικές τέχνες. Επίσης αγαπά τις φωτογραφίσεις και έχει κάνει κάποιες επαγγελματικές, καθώς λατρεύει να...
ποζάρει στο φακό, ενώ οι εξορμήσεις με τους φίλους της παραλιακά για ένα χαλαρό ποτό και δυνατή μουσική είναι από τα αγαπημένα της.
ΣΤΟΧΟΣ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Ονειρεύεται μια μεγάλη καριέρα στο τραγούδι και να βρει στο μέλλον το σωστό άνθρωπο για εκείνη και να κάνει οικογένεια.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Έχει επικεντρωθεί στα μαθήματα της, ενώ τους τελευταίους μήνες προσπαθεί μέσα από τα social media, όπου ανεβάζει μουσικά αποσπάσματα όπου τραγουδά, να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ-ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ: Είναι ελεύθερη, καθώς θεωρεί πως δεν της έχει «χτυπήσει» ο κατάλληλος την πόρτα..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΦΛΕΡΤ: Θεωρεί πως το σωστό φλερτ σπανίζει στις μέρες μας και ότι αν τύχει και γίνει, γίνεται με λάθος τρόπο, καθώς πλέον χρησιμοποιούνται τα social media για αυτό το σκοπό και
έτσι χάνεται η επικοινωνία του τετ-α-τετ, άρα και το έξυπνο φλερτ το οποίο δε μπορεί να επιβιώσει μέσω μιας οθόνης, καθώς πιστεύει πως η οθόνη δεν μπορεί να καθρεπτίσει τα μάτια.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Μια τέτοια στιγμή για εκείνη είναι όταν αγαπημένα της πρόσωπα αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Αλλά ακόμα και εκεί στέκεται δίπλα τους με δυναμισμό. ΤΟ

ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Για εκείνη, "ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός", θα πρέπει να διακατέχεται από ειλικρίνεια, χιούμορ, περιποιημένη εμφάνιση, προστατευτικότατα και να γοητεύει κάθε μέρα με την ισχυρή προσωπικότητα του.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Εύχεται ο κόσμος να ήταν αληθινός και ειρηνικός, γεμάτος σεβασμό προς όλους. Να έχει δίπλα της πάντα άτομα που θα την αγαπούν πραγματικά. Και να πραγματοποιηθούν όλοι της οι στόχοι και τα όνειρα.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: Έχει πολλές που θα μπορούσε να δει ξανά και ξανά και μερικές απο αυτές είναι: Burlesque, Enough, Life of Pi, The xXx

ΣΤΕΚΙ: Τον τελευταίο καιρό προτιμάει να πίνει τον καφέ της στο Lobster, ενώ στις βραδινές της εξόδους της αρέσει να πίνει το ποτό της παραλιακά.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ: Αυτά που δε μπορεί να αποχωριστεί από τις εμφανίσεις της είναι του κραγιόν, την τσάντα και τις γόβες της.

ΤΑΞΙΔΙ: Θα ήθελε πολύ να επισκεφθεί τις Μαλδίβες και της αρέσει να πηγαίνει τα καλοκαίρια στη Χαλκιδική.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ· Διαθέτει ειλικρίνεια που πολλές φορές δεν αρέσει και λειτουργεί με το δίκαιο και όχι με το συναίσθημα.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Αργεί στα ραντεβού της καθώς δε διαχειρίζεται σωστά το χρόνο της ώστε να ετοιμαστεί και εκδηλώνει γρήγορα τα αισθήματα της, τα οποία πολλές φορές εκμεταλλεύονται από τον κόσμο γύρω της.

Facebook: Κατερίνα Κατσαμάκα

Instagram: katerina_katsamaka