Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Ανακρίνουμε ένα από τα πιο σέξι μωρά την Τζένη Κοσκινά με τις 16 καυτές ερωτήσεις μας


Ε: Είσαι για ποτό και σε πλησιάζει ένας άντρας, πως αντιδράς…

Α:  Αν δω ότι με γοητεύσει θα είμαι θετική στο φλερτ (αν υπάρξει), θα συζητήσω μαζί του, γενικά αυτό εξαρτάται από την κίνηση που θα κάνει για να με προσελκύσει..

Ε: Ποια πρόταση θα δεχόσουν πιο εύκολα από κάποιον που δεν έχεις ξανά βγει μαζί του, για ποτό, για γεύμα, για σινεμά η θέατρο, για μια απλή βόλτα με τα πόδια στην παραλία…

 
Α: Θα δεχόμουν κάθε πρόταση πιστεύω, ειδικά για το γεύμα, αλλά εκεί παραφέρομαι και τρώω συνεχώς, μην του κάνω κακή εντύπωση σε αυτό από την πρώτη στιγμή χαχαχα. Τα απλά πράγματα για έμενα έχουν μεγαλύτερη αξία οπότε η βόλτα στην παραλία, δίπλα στο κύμα θα ήταν ότι πιο ρομαντικό για έμενα...!

Ε: Πόσο συχνά σε πλησιάζουν έξω και πόσο στο διαδίκτυο…

Α: Αρκετά συχνά γίνεται αυτό και στις δυο περιπτώσεις, έξω θα καταλάβω το έντονο φλερ από κάποιον, αυτοί που με πλησιάζουν είναι
αυτοί που έχουν και το θάρρος και οι γνωριμίες αυτές face to face πάντα μετράνε περισσότερο από τις διαδικτυακές. Στο διαδίκτυο συχνά δέχομαι αρκετά μηνύματα από τα οποία κρατώ μόνο τα θετικά.

Ε: Τι θεωρείς ότι είναι το καλύτερο που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα στην ζωή σου…

Α: Το καλύτερο που θεωρώ ότι έχω καταφέρει έως σήμερα είναι να αγαπήσω τον τρόπο ζωής μου. Όταν ήμουν πιο μικρή έτρωγα ότι πιο ανθυγιεινό υπήρχε καθημερινά και αρκετά συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας, μετά μου έβαλαν την ιδέα για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής τον οποίο υιοθέτησα. Ναι μεν θα φάω κ τα ανθυγιεινά μέσα στην ημέρα μου αλλά όχι σε
τέτοιες ποσότητες όπως παλιά. Είμαι της άποψης να μην έχεις εγκράτεια σε ότι σε ευχαριστεί.

Ε: Σ ένα παράλληλο σύμπαν τι θα ήθελες να ήσουν…

Α: Αθάνατη! γίνεται όμως αυτό;

Ε: Μετανιώνεις για στιγμές που έζησες…

Α: Μετανιώνω για τον τρόπο συμπεριφοράς μου σε οικεία μου πρόσωπα, επειδή είμαι πολύ αυθόρμητη στο τι λέω, τα λόγια μου τότε, μπορώ να τα χαρακτηρίσω επιθετικά, στιγμές όμως που έχω ζήσει με πρόσωπα δεν έχω μετανιώσει, γιατί τότε ήμουν ευχαριστημένη με τις επιλογές μου. Όλα είναι μέσα στην ζωή!!

Ε: Τι σου δίνει χαρά…

Α:  Χαρά μου δίνουν τα άτομα που μου δείχνουν την αγάπη τους, πάνω απ’ όλα η οικογένεια μου και φίλοι μου με τους οποίους μπορώ να συζητήσω τα πάντα!!!

Ε: Τι σου προκαλεί τρόμο…

Α: Πολλά, από το πιο απλό στο πιο δύσκολο, απο μια ταινία τρόμου μέχρι μια κατάσταση μέσα στην ζωή...

Ε: Τι σου αρέσει να προσέχουν επάνω σου… 

Α: Το χαμόγελο πιστεύω είναι κόσμημα μεγάλο!

Ε: Φλερτ, έρωτας η απλά σεξ χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις, τύπου σχέση… 

Α: Ανάλογα με το τι ψάχνεις την συγκεκριμένη περίοδο, το φλερτ ανεβάζει πολύ μια γυναίκα αλλά θα το προχωρήσω και θα προτιμήσω τον έρωτα, ως κάτι πιο ολοκληρωμένο.

Ε: Τι ρόλο παίζει ο έρωτας – σεξ στη ζωή σου και την σχέση σου…

Α: Μεγάλο ρόλο!!! Είναι απο τις καλύτερες απολαύσεις στην ζωή μου και που κρατάνε ακόμα μια δυνατή φλόγα στην σχέση!

Ε: Μια γυναίκα σου εκδηλώνει το ερωτικό της ενδιαφέρον, μέχρι που θα το έφτανες…

Α: Μέχρι το σημείο που θα με κολάκευε οτι ακομα και για το γυναικείο φύλο θεωρούμαι ελκυστική, αλλά ως εκεί, δεν έχω αλλάξει προτιμήσεις.

Ε: Φίλη σου έχει πάει με πρώην σου, η εσύ με πρώην φίλης σου…

Α: Τσακωμός! Μου έχει συμβεί και χρειάστηκε πολύ καιρό να το ξεπεράσω. Αν ο άλλος δεν

σημαίνει τίποτα πια ως πρώην της φίλης μου ή δικός μου τότε μόνο μπορεί να υπάρξει το ελεύθερο, μην είμαστε και σε αυτό το θέμα ‘τα θέλω όλα μόνο για έμενα’


Ε: Είσαι πιο επιρρεπής στο φλερτ όταν πίνεις… 

Α: Αν και προσπαθώ να μην πίνω πολύ το φλερτ και το ποτό μαζί με κάνουν πιο ‘’χαζοχαρούμενο’’ άτομο (χαχαχαχα). Όταν είμαι νηφάλια και με γοητεύσει κάποιος τότε εννοείται πως γίνομαι περισσότερο επιρρεπής!

Ε: Έχεις κάνει one night stand…
 
Α: Έχω κάνει βέβαια..

Ε: Είπες σε κάποια από τις πιο πάνω ερωτήσεις ψέματα;

Α: Σε κάθε ερώτηση ήμουν ειλικρινής!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου