Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Σε "άλλο επίπεδο" πλέον τα πάρτι στην Μύκονο

Με ένα λαμπερό πάρτυ γεμάτο μουσική, χορό, εκπλήξεις και εκρηκτικές παρουσίες το beach bar εστιατόριο DK Oyster στο Πλατύ Γυαλό της Μυκόνου υποδέχτηκε το φετινό καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα της βραδιάς ήταν φαντασμαγορικό, αλλά τη παράσταση έκλεψαν οι καλλονές χορεύτριες που ήρθαν κατευθείαν από...
το Κουρσεβέλ.


Άλλες με φτερά στο κεφάλι, άλλες με αστραφτερά αξεσουάρ και άλλες με δερμάτινα κορμάκια, όλες όμως με φιδίσια σώματα. Με το χορό τους αποπλάνησαν τις αισθήσεις των παρευρισκομένων και πρόσφεραν μια μοναδική εμπειρία.

Ο ιδιοκτήτης του Δημήτρη Καλαμαράς επενδύει για να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς πελάτες του και να καθιερώσει το DK Oyster ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στις παραλίες της Μυκόνου και όχι μόνο!

Το DK Oyster αποτελεί τον ιδανικό ολοήμερο προορισμό με υπερπολυτελή χαρακτήρα, διαμορφωμένο έτσι ώστε να απολαμβάνει κανείς σε ένα μαγευτικό σκηνικό, το εξαιρετικό καφέ και τα κοκτέιλ σε συνδυασμό με το γαλάζιο της θάλασσας, να χαλαρώνει με τα ποτά υψηλής ποιότητας και ό, τι πιο εκλεκτό προέρχεται από τη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου