Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Η απίστευτη αγγελία νυχτερινού κέντρου στα Χανιά


Σάλος έχει προκληθεί στα Χανιά με το περιεχόμενο μιας αγγελίας, στην οποία ζητείται τραγουδίστρια για τη θερινή σεζόν που να έχει φωνή... κορμάρα!

Θα περίμενε κανείς ο ενδιαφερόμενος να ζητάει από την κοπέλα που θα πιάσει δουλειά στο μαγαζί του να έχει πείρα στο τραγούδι, ωστόσο εκείνος δείχνει να νοιάζεται μόνο για....
το θέμα των κιλών της, αφού αναφέρει ξεκάθαρα τον όρο να μην είναι... υπέρβαρη!

Η αγγελία δημοσιεύτηκε στα «Χανιώτικα Νέα» και αναφέρει: «Αμεσα ζητείται τραγουδίστρια άπειρη ή έμπειρη, έως 30 ετών, όχι υπέρβαρη, για τρεις έως πέντε μέρες εργασίας την εβδομάδα, από τώρα έως τον Οκτώβριο. Ρεπερτόριο ελαφρολαϊκό, κλασικό λαϊκό, εντός της παλιάς πόλης, ωράριο 19.30 – 23.30. Μισθός καλός και ασφάλεια. Πληρ. Τηλ. 698...»
Αρνητικά σχόλια

Γρήγορα, το κειμενάκι διέρρευσε σε όλη την πόλη των Χανίων και φυσικά ανέβηκε στα social media, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Κάποιοι έκαναν λόγο για ρατσισμό, αφού στην αγγελία ζητούνται ξεκάθαρα μόνο λεπτές και καλλίγραμμες γυναίκες, ενώ ουσιαστικά έπρεπε να τους ενδιαφέρει αν η όποια κοπέλα είναι καλλίφωνη.


Ορισμένοι μίλησαν για άλλη μία απόδειξη ότι την πρωτιά στον εργασιακό στίβο κερδίζουν τα... φυσικά προσόντα, γεγονός που επιβεβαιώνει ξανά τον λόγο που τα ποσοστά πρόσληψης των γυναικών σε μια δουλειά είναι υψηλότερα σε σχέση με εκείνα των ανδρών. Εξοργισμένοι κάποιοι καλούν τις κοπέλες που ενδεχομένως σκέφτονται να δεχτούν τη δουλειά να μην ανταποκριθούν στη συγκεκριμένη αγγελία, για να περάσουν το μήνυμα ότι οι άνθρωποι δεν υπολογίζονται με βάση τα κιλά τους.

Βέβαια, υπήρξαν και οι... συνήγοροι του διαβόλου, οι οποίοι είπαν ότι για μια δουλειά τεσσάρων μηνών σε ένα καθαρά τουριστικό μέρος, όπου ο κόσμος θα πάει να διασκεδάσει, η τραγουδίστρια πρέπει να έχει πρωτίστως εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση και δευτερευόντως καλή φωνή. Καταλήγοντας ανέφεραν ότι όποιος θέλει ποιοτικό τραγούδι μπορεί να πάει στο Μέγαρο Μουσικής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου