Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

Ξυπνάνε και οι δικαστές και αρχίζουν έστω και μεμονωμένα να διαμαρτύρονται για την πολιτική σήψη


Αντεισαγγελέας Εφετών εν ενεργεία, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες με προσβλητικά σχόλια κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα για την υπόθεση των Σκοπίων.

Συγκεκριμένα ο αντεισαγγελέας Εφετών μιλάει σε αναρτήσεις του για...
"κομμούνια" από τα οποία "καταστράφηκε η χώρα" και πρέπει "να φύγουν", ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και την παραίτηση του πρωθυπουργού τον οποίο αποκαλεί "εθνικό μειοδότη" .

Κοινοποιεί μάλιστα μια δημοσίευση που απεικονίζει τον πρωθυπουργό να κάνει μια αισχρή χειρονομία απαντώντας έτσι δήθεν στο αίτημα του ελληνικού λαού για το όνομα.

Μετά από αυτά ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Στ. Κοντονής, "παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από Αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου