Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

ΟΛΟΙ πάνε Κιάμο ! Η total black εμφάνιση της Lady, τα γενέθλια του Άρη των Rec κ.α στον Πάνο Κιάμο στο Posidonio


Ακλόνητος συνεχίζει τις σαρωτικές εμφανίσεις του, στο κατάμεστο Posidonio, ο Πάνος Κιάμος!
Ο Πάνος Κιάμος γίνεται  «ένα» με τον κόσμο σε μια  ενθουσιώδη ατμόσφαιρα  τόσο  με το απόλυτο hit «θέλω να σε ξαναδώ» τα άλλα νέα τραγούδια του: «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής» όσο και  με τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του. 

Ο Πάνος Κιάμος...
 χαρίζει μοναδικές στιγμές κεφιού μετατρέποντας την κάθε βραδιά στο Posidonio σε ένα ξέφρενο και συνάμα μοναδικό party, που μένει ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη.   

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, ο Νικηφόρος, η Μαλού και οι Deevibes.

Ο Νικηφόρος κρατά το κέφι στα ύψη με τις ερμηνείες του, τις επιτυχίες του και την πρόσφατη «Σαν αλήτης»  με τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στο πρόγραμμά του. 

Η καθηλωτική Μαλού χαρίζει ξεχωριστές στιγμές . Οι Deevibes δίνουν άλλον «αέρα» στο πρόγραμμα και  το τραγούδι τους, «Στο σώμα ραντεβού» αρέσει πολύ.

Η Άντζελα Δημητρίου με total black εμφάνιση κέντρισε όλα τα βλέμματα  στο Posidonio.  Ο Πάνος Κιάμος της παραχώρησε το μικρόφωνο όπου η ladyτραγούδησε με τον Πάνο Κιάμο αλλά και διαχρονικές επιτυχίες της .

Τα γενέθλιά του γιόρτασε στο Posidonio, ο Άρης Λουμάκης των Rec συνοδευόμενος από την όμορφη σύζυγό του, τα άλλα μέλη των REC ( Ξένια, Mike) ενώ στην παρέα τους βρισκόταν κι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, που ήταν συμπαίκτης της Ξένιας-REC στο Survivor2. Οι REC επισκέφθηκαν τον Πάνο Κιάμο στο καμαρίνι του κι ο Άρης δέχθηκε τις ευχές του Πάνου Κιάμου για τα γενέθλιά του.

Στο Posidonio διασκέδασε κι ο Γιώργος Δασκουλίδης τον οποίο ο Πάνος Κιάμος τον προσκάλεσε στην πίστα .

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι πραγματικά μοναδικές!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου