Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

“Μάτια Ερμητικά Κλειστά”: Κομψά σεξ πάρτι στην Αθήνα;


Η δημιουργική φαντασία του Στάνλευ Κιούμπρικ ο οποίος παρουσίασε στην ταινία “Μάτια Ερμητικά Κλειστά” μια μυσταγωγική τελετή με κατάληξη το ομαδικό σεξ ανάμεσα σε αγνώστους, δεν είναι ακριβώς ακραία. Για την ακρίβεια, μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Πόσοι όμως στ’ αλήθεια γνωρίζουν ότι...
αυτές οι σεξοκεντρικές τελετές δεν συμβαίνουν μόνο στις μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου αλλά και στην Αθήνα του σήμερα και βρίσκουν όλο και περισσότερους οπαδούς, τόσο άντρες όσο και γυναίκες; Λιγοι. Και είμαστε ανάμεσα σε αυτούς _ως ρεπόρτερ πάντα.

Συνομιλώντας με τον Α.K. έναν καθόλα σοβαρό νέο που έχει ανάγει τη διαδικασία του ομαδικού σεξ σε επαγγελματική υπόθεση, μαθαίνουμε τις κοινωνικές προεκτάσεις αυτού του trend. Έχοντας πιάσει το σφυγμό της σεξουαλικής επικαιρότητας όπως ο ίδιος λέει, η οποία παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για σεξουαλικές επαφές μεταξύ περισσότερων των δυο ατόμων ταυτόχρονα, δημιούργησε ένα club γνωριμιών με σκοπό τη συνάντηση για σεξ άνευ ορίων αριθμητικά ανάμεσα σε ενήλικα άτομα και από τα δυο φύλα.
Ο ίδιος εξηγεί: Με χρόνια εμπειρίας στο τομέα του ομαδικού έρωτα και τις ανταλλαγής ζευγαριών (swinging), η προσπάθεια απενοχοποίησης του ομαδικού σεξ στην Ελλάδα, κάνει αλματώδη βήματα. 

Η λογική της έμπνευσης δημιουργίας ενός club γνωριμιών με σκοπό το ομαδικό σεξ προήλθε πρωτίστως από την αγάπη για το συγκεκριμένο θέμα αλλά παράλληλα και από την αυξημένη ζήτηση του κόσμου για καινούριες εμπειρίες. Σκοπός μου είναι να “ανοίξω” το θέμα στο ευρύ κοινό, να οδηγήσω την Ελλάδα σε πρότυπα Ευρωπαϊκά (Ιταλία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο) και νομίζω πως είμαι στο σωστό δρόμο. Το feedback που παίρνω από τους πελάτες και τις πελάτισσες του γραφείου είναι – όπως μου λένε χαρακτηριστικά – ότι πάω την Ελλάδα 50 χρόνια μπροστά.

Ποια είναι η διαδικασία;

Πελάτες μας είναι ζευγάρια, ή μεμονωμέναι άντρες και γυναίκες, με βασική προϋπόθεση τον σεβασμό, την υγιεινή και την αυξημένη ερωτική διάθεση. Πολλοί είναι επιφυλακτικοί ως προς το τι θα συναντήσουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ταινίες πορνό που είναι όλοι επαγγελματίες και τα σκηνικά είναι στημένα. Δίνω μεγάλη βάση στη γνωριμία και στη δημιουργία μίας παρέας και μίας κοινότητας με κοινά ενδιαφέροντα. Τα πάρτυ γίνονται εβδομαδιαία και είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεσκάσεις για 3-5 ώρες μετά από μία δύσκολη εβδομάδα.

Mε τι κριτήρια επιλέγoνται οι συμμετέχοντες ;

Κριτήρια υπάρχουν για τη συμμετοχή και ως προς τους άντρες αλλά και ως προς τις γυναίκες. Φροντίζω πάντα να ταιριάζουν οι ηλικίες, οι εμπειρίες, τα γούστα και τα θέλω του καθενός.
Υπάρχει κόστος για τη συμμετοχή στο group sex ;

Χρηματικό αντίτιμο υπάρχει, πάντα σε λογικά πλαίσια και πάντα με νόμιμες διαδικασίες. Άλλωστε δε θα μπορούσα να προχωρήσω στο άνοιγμα αυτής της υπηρεσίας στο ευρύ κοινό. Σκοπός είναι να φτάσω σε Ευρωπαϊκά πρότυπα, όπως προείπα.
Που διεξάγονται αυτά τα πάρτυ ;

Ο χώρος διεξαγωγής των πάρτυ ποικίλει, αλλά ως επί το πλείστον, διοργανώνονται σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο με κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Πίεση χρόνου δεν υπάρχει. Το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη και ερωτισμός στο έπακρο.

Πηγή