Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Συνεχίζονται τα προβλήματα σε Facebook & Instagram


Συνεχίζεται το πρόβλημα που ανέκυψε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Facebook, το Instagram, αλλά και το Whatsapp, καθώς χιλιάδες χρήστες πουαδυνατούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών.

Το Facebook ανακοίνωσε μέσω Twitter πως γνωρίζει το πρόβλημα και πως προσπαθεί να το επιλύσει. Πρόσθεσε επίσης πως το πρόβλημα....
δεν έχει προκληθεί από κάποια επίθεση DDoS.

Πληροφορίες από διεθνή πρακτορεία αναφέρουν πως προβλήματα λειτουργία αντιμετωπίζουν την ίδια ώρα και οι πλατφόρμες Etsy και η ηλεκτρονική υπηρεσία ταχυδρομείων των ΗΠΑ.

Προβλήματα με το Facebook αντιμετωπίζουν από το μεσημέρι της Τετάρτης και χρήστες στην Ελλάδα. Αναφορές έχουν γίνει για προβλήματα στο Facebook από χώρες στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Αρχικά κάποιοι χρήστες προσπαθώντας να συνδεθούν βλέπουν έλαβαν το εξής μήνυμα:

«Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο.» Aυτή τη στιγμή, οι χρήστες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα δεν μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους, να κάνουν ποστ να στείλουν φωτογραφίες μεταξύ τους η και να ανεβάσουν στόρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου