Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Όλη η αλήθεια για την σημερινή επέτειο της προσελήνωσης του Απόλλων 11 στην Σελήνη - Βίντεο

 Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Σαν σήμερα, στις 21 Ιουλίου του 1969, ο Νηλ Αρμστρογνκ έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη ως κυβερνήτης της διαστημικής πτήσης της αποστολής Apollo 11.  «Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα» ήταν η φράση του όταν έκανε το πρώτο του βήμα στο φεγγάρι και ήταν η φράση που τον πέρασε στην ιστορία.
 Είναι έτσι όμως η για μια ακόμα φορά δούλεψε η.....
αμερικανική προπαγάνδα και όπως πολλοί ισχυρίζονται, αυτή η προσσελήνωση δεν έγινε ποτέ; Υπάρχου ακόμα πολλά μέσα που "Επιμένουν τα Ρώσικα ΜΜΕ ότι το Απόλλων 11 δεν πάτησε ποτέ στο Φεγγάρι (Video)" (κάντε κλικ επάνω στα κόκκινα γράμματα για να διαβάσετε το θέμα μας από το 2011). 
 Στην άλλη πλευρά όμως υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι "Εξωγήινος πολιτισμός ανάγκασε τους Αμερικάνους να εγκαταλείψουν τη Σελήνη" και ότι γιαυτό εγκαταλείφθηκαν και οι επανδρωμένες πτήσεις προς την Σελήνη μετέπειτα.    
 Στην συνέχεια μπορούμε να δούμε, κάνοντας κλικ επάνω στην λέξη ΕΔΩ με κόκκινα γράμματα ένα παζλ αποδείξεων που είχαμε συνθέσει το 2010 από βίντεο τα οποία έπαιξαν στην τότε ΕΤ1 ως ντοκιμαντέρ και από τότε εξαφανίστηκαν ακόμα και από τα αρχεία της. Στα βίντεο αυτά περιγράφετε λεπτό προς λεπτό, το ταξίδι και όλα τα αναπάντεχα ευρήματα, που είχαν οι αστροναύτες σε αυτό. 
 Αρχικά με κάποιο Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενο το οποίο τους συνόδευσε μέχρι την προσσελήνωση. Στην συνέχεια με τους ανεξέλεγκτους καρδιακούς παλμούς του Νηλ Αρμστρογνκ, όταν αντίκρισαν αντικείμενα και όντα, ακριβός δίπλα στο σημείο προσσελήνωσης τους. Στην συνέχεια οι αστροναύτες ελάχιστα μέτρα από το σημείο κινηματογράφησαν, ταινία 12 λεπτών με "τεχνουργήματα" αρκετών χιλιάδων ετών, ερειπωμένα κτήρια, έργα ενός εξωγήινου πολιτισμού!  
 Αξίζει να δείτε τα βίντεο και μετά τα συμπεράσματα δικά σας...        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου