Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

Το Τάγμα του Μελχισεδέκ είναι εδώ έτοιμο να ξεκλειδώσει - Αυτό που περιμένατε όλοι ήρθε.

  Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να υπάρχει μια λογική σειρά έτσι ώστε να σας δημιουργηθούν οι λιγότερες το δυνατό απορίες, πρέπει να ξεχάσουμε ότι ξέρουμε μέχρι τώρα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια νέα βάση. Αυτό ακριβός που θα κάνει και ο πρώτος την τάξη ιερέας ο Μελχισεδέκ.   
 Πολλοί αναγνώστες μου ζήτησαν να γράψω ένα άρθρο πιο αναλυτικό για το "Τάγμα του Μελχισεδέκ" όταν πριν από καιρό...
δημοσιοποίησα το άρθρο μου "Εσύ αισθάνεσαι αυτό το τεράστιο που έρχεται; Θα επέμβει ο Μελχισεδέκ;". Λίγο καιρό μετά δημοσιοποίησα ακόμα ένα σχετικό, με τίτλο "Αστρική προβολή, παιδιά indigo και η νέα Τάξη - Ο αιώνιος πόλεμος μεταξύ Ερπετών και Γιγάντων." για να κλείσει ο κύκλος της εισαγωγής θα πρέπει να έχουμε διαβάσει και το "Τι θα ξανά γίνει στην γη όταν ανοίξει η Σελήνη.

 Πάμε λοιπόν να πιάσουμε το νήμα από την αρχή. 

 Οι επιστήμονες πρόσφατα ανακάλυψαν ότι τα ηλεκτρόνια υψηλής ενέργειας προερχόμενα από τον ήλιο (σημειώστε το αυτό θα το χρειαστούμε μετά)1*, δηλαδή οι κοσμικές ακτίνες που προέρχονται περίπου 7.200 μίλια μακριά από την Γη, είναι σαν δολοφόνοι ηλεκτρονίων, ταξιδεύουν με 100.000 μίλια ανά δευτερόλεπτο και χτυπάνε σε έναν αόρατο τοίχο από "τούβλα" λίγο έξω από την ατμόσφαιρα της γης, περίπου στην απόσταση που βρίσκετε η Σελήνη από αυτή. Η φωτογραφία του θέματος είναι και η εικονογράφηση του αόρατου αυτό τοίχου από τον Andy Kale, από το Παν. της Αλμπέρτα, στον Καναδά. 
 Αυτή είναι μια ακόμα αόρατη μυστηριώδης δύναμη που προστατεύει τον πλανήτη μας και σίγουρα δεν είναι η μόνη. Η καθημερινή τριβή του σύγχρονου ανθρώπου με τα προβλήματα επιβίωσης, έχει απενεργοποιήσει την δυνατότητα του να αντιλαμβάνεται, ενέργειες που περικλείουν στην καθημερινή του ζωή.  
 Η πρόσφατη παγκόσμια οικονομική κρίση, καθόλου άσχετη δεν είναι, με όλα αυτά που λέμε και θα πούμε σε αυτές εδώ τις γραμμές. Καθόλου άσχετη επίσης δεν είναι η κρίση αξιών, θεσμών και πολιτισμού που βιώνουμε σήμερα. Όπως έχει γράψει και ο τεράστιος Ησίοδος ο Δάμων λέει "Πουθενά δεν γίνεται να μετακινηθούν οι τρόποι της μουσικής χωρίς να μετακινηθούν και οι μεγαλύτεροι πολιτικοί νόμοι" Από αυτά μπορεί να τρυπώσει η παρανομία, προς την φύση πάντα, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση. Πραγματικά σαν ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να προκαλέσει κανένα κακό. 
 Οι ενέργειες αυτές που δεν μπορούμε πια να αντιληφθούμε, όπως έκαναν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, βάση των οποίων μάλιστα έκτισαν όλο τον πολιτισμό, που εμείς έχουμε κληρονομήσει  σήμερα, αλλά είμαστε ανάξιοι να κατανοήσουμε καν, είναι αυτές που διαδραματίζουν τον βασικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. 
  Η δυνατότητα πρόσβασης στη μνήμη είναι εκείνη, που θα επιτρέψει στον άνθρωπο να αναφέρεται συνειδητά σε τέσσερις σημαντικές φάσεις της ευρύτερης ύπαρξής του: 
1η φάση: Η περίοδος μιας ολοκληρωμένης ζωής συνδυασμένης όμως με μια επιτυχή μαθητεία, σε αυτόν τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε σήμερα. 
2η φάση: Το πέρασμα από τη Ζωή στον "Θάνατο". 
3η φάση: Τα τεκταινόμενα, κατά την περίοδο του "Θανάτου". 
4η φάση: Τη διαδικασία της Επαναγέννησης με ενσωματωμένη την τάση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. 
 Η πρόσβαση στην μνήμη, είναι αυτή που πολεμάνε τα ερπετά που κυβερνούν την γη σήμερα, αυτό επιτυγχάνεται με την διαρκή στρέβλωση της ιστορίας και την ενασχόληση του μυαλού μας με πιο γήινα προβλήματα. Ο σκοπός είναι καθαρά ενεργειακός και πολεμάει στην βάση της, την ανθρώπινη ύπαρξη. 
 Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσεις το εμπόδιο αυτό είναι η συνειδητή αφαίρεση των εικόνων που συνθέτουν την υλική πραγματικότητα της ζωής ως έχει, με σαφή τη διάκριση της υλικής από την άυλη υπόστασης. Μόνον έτσι ο Νους θα κατανοήσει τους συμπαντικούς νόμους χωρίς τα κενά που αφήνουν οι αμφιβολίες της λήθης από τη μια ζωή στην άλλη. 
 Η αδυναμία πρόσβασης στα ανώτερα ενεργειακά επίπεδα, με επακόλουθο την αδυναμία ανακτήσεως της μνήμης, καθιστούν τον "θάνατο" πραγματικό γεγονός, για εκείνον που αντιλαμβάνεται ως αιτία της υπάρξεώς του, τα υλικά συστατικά της. 
 Δηλαδή "Γνωρίζω" σημαίνει "θυμάμαι" και "ξεχνώ" σημαίνει "επαναλαμβάνω". Με αυτή την έννοια, για να είναι η αθανασία μια "συνειδητή" πράξη, θα πρέπει η νόηση να έχει πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα που εμπερικλείουν αυτή τη γνώση. Ωστόσο, η εμπειρία θα είναι πάντα ανάλογη με τα πρότυπα της δικής μας αντίληψης και προσαρμοσμένη στα μέτρα της δικής μας ευρύτερης κατανόησης.  
 Όπως με απλά λόγια έχει πει ο Άλμπερτ Αϊνστάιν "Η μόρφωση (η παιδεία) είναι αυτό που απομένει, όταν κάποιος ξεχάσει αυτά που έμαθε στο σχολείο" της ζωής θα προσθέσω εγώ. 
 Η φύση και το DNA του ανθρώπου δεν περιέχουν κώδικά θανάτου, είναι φτιαγμένα για διαρκεί αναβάθμιση, μέχρι την ενσωμάτωση με το αέναο φως. Όπως είναι ευρύτερα γνωστό ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν λειτουργεί σε όλο του το εύρος των δυνατοτήτων του, παρά μόνο περίπου κατά μέσο όρο στο 10%. Το 90% θα μπορούσαμε να το εντάξουμε δηλαδή στο ασυνήδιτο η σε αυτό που περιμένει την κατάλληλη στιγμή για αν ξεκλειδώσει. 
 Δεν είναι λίγες οι φορές, που πολλοί από εμάς έχουμε λάβει μηνύματα στον εγκέφαλο μας, που η λογική μας τα ερμηνεύει ως ανάθεση σκοπού. Δηλαδή, θεωρούμε ότι έχουμε έρθει επάνω στην γη γιατί σε κάποια χρονική στιγμή θα παίξουμε κάποιο σημαντικό ρόλο, ικανό να αλλάξει την ροή της ιστορίας προς όφελος του πολιτισμού μας. Αυτό ακριβός είναι η 4η φάση που προαναφέραμε. 
 Το DNA του ανθρώπου είναι αν μπορούμε να το απεικονίσουμε ένα συνεχόμενο 8, το οποίο με το που κλείνει ένας κύκλος ζωής ταυτόχρονα ένας άλλος ανοίγει. Οπότε ουσιαστικός θάνατος δεν υπάρχει ποτέ. Ακόμα και η διαδικασία της ταφής, περικλείει την έννοια της ανακύκλωσης της ζωής, μια και γυρίζει το σώμα μας, εκεί από όπου προήλθε, από χώμα και νερό, κατά την δημιουργία του ανθρώπου, καθ εικόνα και καθ' ομοίωση, του δημιουργού μας. 
Εικόνα Α 
 Η ενέργειες λοιπόν αυτές που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε, σε συνάρτηση με την ενέργεια του ηλίου που χτυπάνε στον τοίχο της εικόνας του θέματος μας, προκαλούν όλο και αυξανόμενες διαταραχές στο μαγνητικό πεδίο της γης. μάλιστα σε πρόσφατο άρθρο μου υπάρχει η εικόνα (Α). Το άρθρο αφορά πρόσφατη μελέτη για την εξασθένηση και την αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης και μπορείτε αν το δείτε ΕΔΩ  . 
 Μεγάλο ρόλο σε αυτή την ενεργειακή ανωμαλία που παρατηρείται τελευταία, παίζει η κατάσταση που επικρατεί στις ενεργειακές φάσεις των ανθρώπων. Καθρεφτίζει με λίγα λόγια, την ενεργειακή ανωμαλία του συνόλου των κατοίκων της γης, που βρίσκετε σε αναβρασμό, με τις πληθυσμιακές μετακινήσεις και της ευρύτερης έννοιας της παγκοσμιοποίησης, αλλά και της ψυχικής κατάστασης λόγο της οικονομικής παγκόσμιας κρίσης των ανθρώπων που την βιώνουν. 
 Το τάγμα του Μελχισεδέκ, είναι μια πολυ μικρή μερίδα ανθρώπων, έτοιμη να ξεκλειδώσει το ασυνείδητο, έτσι ώστε να γίνει συνειδητό αφού με μια δέσμη ενέργειας που θα δεχθούν, θα πληρούν και τις τέσσερις προαναφερόμενες φάσης. 
 Η ενέργεια αυτή θα προκληθεί από τους επιτηρητές της Γης που όπως μπορούμε να γνωρίζουμε  "Έφτασαν και είναι εδώ! Γιαυτό τρέμουν τα Ερπετοειδή" και βιάζονται να ελέγξουν πλήρως τον πλανήτη μας. Ο τρόπος επαναφόρτισης η επαναγέννησης του πεδίου της γης θα γίνει με την ενέργεια που αυτά τα σκάφη, η το μητρικό σκάφος, άντλησε όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ από τον ήλιο (προσέξτε το θέμα είναι τον Μάρτιο του 2012!). Σημειωτέων ότι το σκάφος αυτό βρίσκετε πια μέσα από το νοητό τοίχο, κρούσης της ηλιακής ακτινοβολίας που είπαμε στην αρχή. 
 Το τάγμα του Μελχισεδέκ, αποτελείται από ανθρώπους ιδιαίτερα υψηλής διαισθητικότητας, απαλλαγμένα από κάθε έννοια ύλης (ειδικά για κάποιο αναγνώστη που είχε ρωτήσει με e- mail του, ύλη είναι και το μελάνι του τατουάζ, πόσο πιο πολύ, που είναι ενσωματωμένο στο ανθρώπινο σώμα) τα οποία έχουν ανεπτυγμένη την έννοια της προσφοράς, η οποία μπορεί να προσομοιωθεί με την έννοια της αγάπης προς τον άνθρωπο.  Το τάγμα του Μελχισεδέκ είναι λοιπόν εδώ, έχει λάβει τα μηνύματα για τον ρόλο που θα διαδραματίσει και είναι έτοιμο να εφαρμόσει τον νέο νόμο που θα φέρει ο αιώνιος Αρχιερέας Μελχισεδέκ.   
 Εξάλλου ο έρωτας, η αγάπη, προϋπήρχε του φωτός και είναι από τα αρχικά συστατικά του σύμπαντος. «Εν αρχή ην το Χάος» κατά τον Ησίοδο. Τρία στοιχεία όμως συνυπάρχουν, το Χάος, η Γαία και ο Έρωτας. Ο Έρωτας δεν γεννά αλλά ενθαρρύνει και διευκολύνει τη γέννηση και τη δημιουργία. Από το Χάος γεννήθηκαν το Έρεβος και η Νύχτα, ενώ τα παιδιά τους ήταν ο Αιθέρας και η Ημέρα, ο ύπνος και ο θάνατος.                                            
   
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις