Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Κλείδωσε η μέρα της μεγάλης πλημμύρας, η μέρα της πλημμύρας γνώσης και φώτισης το σημερινό ματωμένο φεγγάρι.

Του Γιώργου Παπαγεωργίου. 

 Πριν λίγες ημέρες είχαμε πει πως το σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο της ολικής έκλειψης ηλίου που παρατηρήσαμε στις 20 Μαρτίου θα είναι "Η αρχή του τέλους" δείτε ΕΔΩ.
 Τότε Αμερικανοί Χριστιανοί πάστορες δήλωναν  ότι η σύμπτωση των τριών ουρανίων φαινομένων σηματοδοτεί έναν κακό οιωνό ή αλλιώς ένα σημάδι που στέλνει ο Θεός στη γη. 
Σήμερα με το προτελευταίο ματωμένο Φεγγάρι (Σπάνιο για την μικρή του διάρκεια μόλις 10 λεπτά)  ΕΔΩ. Μας μένει ακόμα μόνο ένα ματωμένο Φεγγάρι στις 28 Σεπτεμβρίου 2015. Και μετά ....; 
 Τα ξημερώματα της....
4ης Απριλίου 2016 ημέρα Δευτέρα και όχι Κυριακή όπως θα έπρεπε, μια και το 2016 είναι δίσεκτο έτος, θα αλλάζει ο φορέας της ιεροσύνης, τότε αναγκαστικά θα αλλάζει και ο "νόμος"!  Οι παλιές διατάξεις λοιπόν καταργούνται, γιατί απλά ήταν ανίσχυρες και άχρηστες η δεν εφαρμόστηκαν με σεβασμό, αφού ο "νόμος" δεν οδήγησε στην τελειότητα.  Ποιος είναι αυτός όμως που έχει την δικαιοδοσία να αλλάξει τον νόμο; 
 Είναι ο μόνος που έχει την διπλή ιδιότητα, είναι ταυτόχρονα ιερέας και βασιλέας και το Τάγμα του (ΕΔΩ) και είναι ορισμένο να φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω με μια μεγάλη πλημμύρα που θα φέρει πλημμύρα γνώσης και φώτισης σε μια νέα κυριολεκτικά γη.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις