Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

Μια "Επιστολή προς πολιτικούς" που πρέπει να διαβάσουν όλοι!

 Τι να γράψουμε για σας.. δυστυχώς έχετε παίξει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι εις βάρος της ανθρωπότητας. Έχοντας ξεχωρίσει από τον όχλο, ξέρετε πολύ καλά πλέον ότι ο όχλος είναι η συνέχεια του ζωικού βασιλείου σαν εξέλιξη, και έτσι, μετά από τον όχλο έχετε αποκτήσει προσωπικότητα, και ξέρετε πολύ καλά ότι προσωπικότητα σημαίνει "εγώ".
Με αυτό το εγώ σας συν την ματαιοδοξία σας συν την φιλοδοξία σας, έχετε μπει στις μασονικές σκουληκότρυπες του Μαυροψύχη, ο όποιος με αυτό τον τρόπο ελέγχει την ανθρωπότητα μέχρι σήμερα. Εσείς από την μεριά σας, όσους χρόνους βρεθείτε στα πολιτικά έδρανα, με την στημένη πολιτική που ακολουθείτε, το μόνο που κάνετε είναι να υπηρετείτε τον Μαυροψύχη και να εγκλωβίζετε την ανθρωπότητα.
Ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει στον πλανήτη άνθρωπος που να ασχοληθεί με την πολιτική (και φυσικά μιλάμε για την κεντρικη πολιτική σκηνή) που να μην έχει περάσει από "σκουληκότρυπα", να μην έχει προσκυνήσει τον Μαυροψύχη και να μην είναι κάθε ώρα και στιγμή εντεταλμένος υπάλληλος του, που δεν μπορεί να ξεφύγει από τα γρανάζια του με κανέναν τρόπο.
Ξέρετε ότι ...
οποίοι από την κεντρικη πολιτική σκηνή εναντιώθηκαν στο παγκόσμιο κατεστημένο, ο Μαυροψύχης με τους προβοκάτορες και πράκτορες τους φρόντισε να τους κλείσει το στόμα, δηλ να τους σκοτώσει.
'Έτσι κι εσείς παίζετε ισως το πιο άσχημο παιχνίδι εις βάρος της ανθρωπότητας, είτε είστε σε δημοκρατικα υποτίθεται πολιτευματα, είτε είστε μοναρχες, όλοι σας έχετε τοποθετηθει σε οποιαδήποτε εξουσία, δια χειρος Μαυροψύχη, εμμεσα ή αμεσα.
Φυσικά, επειδή σας έχουμε πει ότι είναι "α-φιλος", δηλαδή δεν πιανετε φιλος, σήμερα σας ανεβαζει στην κεντρικη πολιτική σκηνή, και ακόμα και να τον υπηρετησετε πιστά, ακόμα και αν πρέπει να ανακατεψει την τραπουλα για να μπερδέψει τους νοες των ανθρώπων, σας δίνει ευκολα βορα (τροφή) σε πληρωμενους φονιαδες.
Έχετε παραδείγματα την θητεια του Μπουμαρακ στην Αιγυπτο, του Σανταμ στο Ιρακ, του Κανταφι στην Λιβυη.
Ο ίδιος ο Μαυροψύχης τους ανεβασε στην πολιτική σκηνή πριν μερικές δεκαετιες, αυτοί βεβαια τον υπηρέτησαν όπως έπρεπε, αλλά επειδή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και επειδή είναι και α-φιλος (δεν πιανεται φιλος) τους σκοτωσε με ατιμωτικο τρόπο και τους καθερεσε σε μηδεν χρόνο και με συνοπτικες διαδικασίες. Δηλαδη για τον Σανταμ Χουσειν ήταν η κρεμαλα, και στον Κανταφι παλουκωμα.
Ακόμα και στους πλανηταρχες του σήμερα, που έχει το πολύ για οκτω χρόνια θητεια λαμπουν από πάνω τους τα φωτα και έχουν ατελειωτο κόσμο για ασφάλεια ή γίνεται μεγάλο θέμα οπουδήποτε και να μετακινηθουν, ακόμα και τα λόγια που ξεστομιζουν, μετά από 8 το πολυ χρόνια θητειας (2 τετραετιες) τους ξεχναει και η μάνα τους.
Δηλαδη, πόσο ξεκάθαρα φαίνεται ότι όλοι οι τιτλοι, τα φωτα, οι καραμουζες και οι φιλαρμονικες είναι ένα ψέμα.
Βέβαια μέσα από τους πολιτικους ηγέτες του πλανήτη σας ξεχωρισαν και κάποιες ηρωικες φυσιογνωμιες και εναντιωθηκαν δημοσια στην παγκόσμια μαυρίλα.
Φυσικά όλοι αυτοί με συνοπτικες διαδικασίες αρρωστησαν ξαφνικά και πεθανανή η ξαφνικά σκοτωθηκαν.
'Έτσι φαίνεται ξεκάθαρα για όλους τους υπόλοιπους που δεν αρρωστησατε τυχαία με θάνατο, που δεν σας παλουκωσανε, δεν σας κρεμασανε αλλά και που ακόμα με το που σβησανε τα φωτα της δημοδιοτητας είστε ζωντανοι, αποδεικνύεται περίτρανα μόνο ένα: ότι υπηρετησατε παναξια τον Μαυροψύχη.
Μόνο που η εργασία σας ήταν να υπηρετησετε την χώρα σας την πατρίδα σας, την ανθρωπότητα και μέσα από έντεχνες στημένες εκλογες τελικα υπηρετησατε τον Μαυροψύχη.
Το πώς έχετε φτάσει στην κεντρικη πολιτική σκηνή κυρίως, δηλαδή την διαδρομη σας από τα φοιτητικα χρόνια, προσωπικά εσείς οι ίδιοι το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά.
Όσο και χαμηλο βεληνεκες ευφυιας και να έχετε, γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο τρόπος που ασκειτε την εξουσία και κάθε μπουρδολογια που παρουσιαζετε σαν νομο, είναι απαραδεκτος. Οι νομοι που εφαρμοζετε αντί να βοηθουν τους ανθρώπους, τους καταδυναστευουν. Εμμεσα κυριολεκτικά τους πεθαινουν. Όμως εσείς συνεχίζετε τα ίδια, δηλ να υπηρετείτε τον Μαυροψύχη και όχι τους ανθρώπους.
Και όπως και στις προηγούμενες επιστολές προς τους αστυνομικους, δικαστες, ακριβώς και το ίδιο και με εσάς, έχετε μια τελευταία ευκαιρια, πρώτα για εσάς και μετά για τους ανθρώπους, να αλλάξετε πρωτα σε κάθε πολιτική πράξη, και αντί για τον Μαυροψύχη να υπηρετησετε την ανθρωπότητα και όχι τον Μαυροψύχη σ' αυτούς τους εσχατολογικούς χρόνους.
Είναι η τελευταία σας ευκαιρια να κάνετε κάτι ασύλληπτο, τόσο για εσα οσο και για την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Τέτοια άλλη ευκαιρια δεν πρόκειται να σας ξαναπαρουσιαστει ποτέ.
Κατανοήστε την σοβαροτητα των καιρών και μην αφήσετε αυτή την ευκαιρια που σας παρουσιάζεται να πάει χαμενη. Οποία πολιτικικη δύναμη και να έχετε, οποία χρήματα και να έχετε αποκτησει, οσο μεγάλοι και τρανοί να αισθάνεστε, προσπαθηστε να απαγγιστρωθειτε από τον α-φιλο Μαυροψύχη και να ενωθείτε με την ανθρωπότητα.
Το πώς θα μπορούσατε να προσφερετε στους ανθρώπους υλικά αγαθά, το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά. Όπως γνωρίζετε, τα στημένα και ψεύτικα χρήματα, τις παν-ηλιθιες λέξεις "φοροι, ελλείμματα, δημοσιονομικη πολιτική, ισοζυγιο" και όλες αυτές τις μπούρδες, ακυρώστε τα όλα, λίγο πριν το Νώε, μαζί με τους δικαστες, τον νομοθετη, τους αστυνομικους και τις ενοπλες δυνάμεις, και δωστε στον εαυτό σας την μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσε να νιωσει και ταυτόχρονα κάντε το μεγαλύτερο δώρο στην ανθρωπότητα,
Οσο και να σας κυνηγησει ο Μαυροψύχης στα 7.200.000.000 ψυχές που κατοικούν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη σας είναι λιγότερο από 1% εκείνοι που θα μπορούσαν να σας κάνουν κακο.
Απευθυνθειτε στο 99% της ανθρωπότητας, ενωθείτε μαζί τους και μην φοβαστε τίποτα. Οι δυνάμεις βοηθειας που είναι ήδη στον πλανήτη σας είναι χωρίς όριο. Η βοηθεια που ήδη δεχεται ο πλανήτης σας είναι και αυτή χωρίς όριο. Γι αυτό λίγο πριν το τέλος της σημερινης μαυρίλας συνταχθειτε με το καλό το δικό σας και της ανθρωπότητας.
Καλη επιτυχια.
Και άλλε επιστολές μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ