Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

George Soros Ο Διάβολος της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.

του Αντώνη Γρυπαίου – Διεθνολόγος-Αρθρογράφος ΜΜΕ

Ο άνθρωπος που υλοποιεί το σχέδιο της διάλυσης του Ελληνικού κράτους και το θάψιμο του Ελληνισμού λέγεται GeorgeSoros.
Ο ΣΟΡΟΣ είναι Ουγγρο-Εβραίος, και υποστηρικτής των Σκοπίων ή VARDASKA.
Είναι ο άνθρωπος που καθοδηγεί τον ΓΑΠ, Σαμαρά,Τσίπρα, Βενιζέλο, Μπουτάρη, τον Δήμαρχο Αθηναίων, επηρεάζει την εκλογή ανθελλήνων Βουλευτών Τύπου Δραγώνα, Ρεπούση, Φίλη,Τασίες, Σίες, Μισέλες,Φραγκιαδάκη, Μενδώνη, Περιστέρη του Ηφαιστίωνα, κλπ φυντάνια του διεθνούς Σιωνισμού.

Ο Σόρος βρήκε εδώ...
αφελείς, επιπόλαιους, προδότες & Μ@@@κες πολιτικούς και κυρίευσε την Ελλάδα.
Για την παγκόσμια κυβέρνηση, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, δεν διώκονται.

Τώρα κατηγορείται από τα ΜΜΕ για ηθική αυτουργία στο έγκλημα στο Παρίσι, αφού είναι μέλος της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-Δικτατορίας.

Σε αυτόν έχει χρεώσει η Νέα Παγκόσμια Τάξη (N.W.O.) την αποδόμηση της Ελλάδος και την πολτοποίηση της Ευρώπης.

Τα Ιδρύματα ΣΟΡΟΣ εξαγοράζουν συνειδήσεις, δημιουργούν μειονότητες, προωθούν το Ισλαμοφασιστικό τόξο, διαφθείρουν ανθρώπους, ιδρύουν ΜΚΟ, αποκόπτουν ιστορικές ρίζες, αλλοιώνουν το φρόνημα, δημιουργούν εφιάλτες, ανεβοκατεβάζουν ηγεσίες, σχεδιάζουν τρομοκρατικά χτυπήματα,δολοφονίες ατόμων, κλπ.

Η αλληλεγγύη είναι ένας από τους τρόπους που εξαγοράζει τους πάντες.
Πάνω από 50 δις € του έδωσε το κουρδιστό κουκλάκι που λέγεται ΓΑΠ όταν είπε στους Ευρωπαίους εταίρους μας ότι πάει για δημοψήφισμα.

Η με το ζόρι λαθρο-μετανάστευση είναι έργο δικό του. Σήμερα κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο Σιωνιστής ΣΟΡΟΣ περιμένει παγκόσμιο πόλεμο.
Είναι ο άμεσος βοηθός του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Έχει εσωτερική πληροφόρηση από τα έσω της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να πουλάει εγκαίρως μετοχές στα διεθνή χρηματιστήρια, και να αγοράζει χρυσό.

Ο ΣΟΡΟΣ θεωρεί τα εθνικά σύνορα κάθε κράτους ως εμπόδιο στα σχέδιά του για ένα παγκόσμιο κράτος, με μία παγκόσμιο Σιωνιστική κυβέρνηση, έναν παγκόσμιο Σιωνιστή Δικτάτορα και μία Σιωνιστική Πανθρησκεία.

Η Ρωσία στοχοποιεί τον ΣΟΡΟΣ για τη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι γράφουν τα sitesτου διαδικτύου.

Εύχομαι και προσεύχομαι κάποιος να τον συλλάβει προτού να υλοποιήσει τον Καλλικράτη που θα σημάνει την αυτονόμηση ορισμένων περιφερειών της πτωχευμένης και χιλιοπροδομένης Πατρίδος μας.

Ο ΣΟΡΟΣ μέσω της παγκόσμιας Δικτατορίας είναι ο χρηματοδότης των Τζιχαντιστών του ISIS.
Είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή του σχεδίου COUDENHOVE-KALERGI για την Ευρώπη, που προβλέπει ανάμιξη της λευκής με μαύρη φυλή, γιαυτό προωθεί τη λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη, κατόπιν διαταγών της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβερνήσεως.

Για τα δραματικά γεγονότα της Γαλλίας, οι λαοί της Ευρώπης ανακαλύπτουν με σκληρό τρόπο, πως οι Κυβερνήσεις τους πίστεψαν στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ και εξέθρεψαν το τέρας του Ισλαμισμού των Τζιχαντιστών του Χαλιφάτου!!!

Για αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, δεν μπορεί ο ΣΟΡΟΣ να παραμένει στα παρασκήνια………..
Πρέπει να συλληφθεί και να δικαστεί από τα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητας.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΟΡΟΣ, κ.λ.π. επειδή δεν μπορεί να κατακτήσει τον πλανήτη Γη, λόγω ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ, προσπαθεί μέσω των Τζιχαντιστών να σπείρει τον τρόμο στην ανθρωπότητα.

Ο Στρατός σωτηρίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-Δικτατορίας, είναι το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές του Χαλιφάτου.

Θαυμάστε κόσμε τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ πήγε στη Τουρκία άνευ λόγου, κατόπιν εντολών του παγκόσμιου δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να τα δώσει όλα στο ΣΟΥΛΤΑΝΟ Ερντογάν, και στον Εβραίο Νταβούτογλου, όπως τα έδωσε στους Εβραίους δανειστές, με τη συμφωνία της 14ης-Ιουλίου-2015.

Δεν καταλαβαίνει ο Παγκόσμιος Δικτάτορας, πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ότι με το τέρας του Ισλαμισμού που εξέθρεψε, όλα τα Κράτη θα συμμαχήσουμε αναγκαστικά με τη ΡΩΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.