Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί ο Πούτιν συνέστησε στους Αμερικάνους να μην παραδώσουν τα όπλα τους.

 Μια συγκλονιστική έκθεση που κυκλοφόρησε στο Κρεμλίνο σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης (MoED) για το Ταμείο Συντάξεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας (PFRF), αποτελεί » πυρηνική βόμβα στα θεμέλια των ΗΠΑ. Η αναφορά της γίνεται για την επισήμανση των σχεδίων της παγκόσμιας » ελίτ».
 Η έκθεση προειδοποιεί ότι πρόσφατα στις ΗΠΑ πέρασε νόμος που υπογράφηκε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος εξασφαλίζει την υποδούλωση του αμερικανικού λαού προς τον μουσουλμανικό κόσμο «για πάντα», αναφέρει αμερικανικό δημοσίευμα.
 Σύμφωνα με αυτήν την έκθεση, ο....
μυστικοπαθής νέος νόμος που υπεγράφη από τον Αμερικανό Πρόεδρο την περασμένη εβδομάδα, περιέχει ένα νομοσχέδιο δαπανών αξίας 1.1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
 Ο νόμος αυτός που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο , σύμφωνα με τον γερουσιαστή Rand Paul «ήταν αξίας πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, και αποτελούνταν από 2.242 σελίδες, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο , κανείς δεν τον διάβασε ( τι μας θυμίζει , τι μας θυμίζει ;).
 Αυτό το νομοσχέδιο εμπεριέχει την κατάργηση προηγούμενου νόμου του 1980 για τις ξένες επενδύσεις και την πράξη Ακίνητης Ιδιοκτησίας (FIRPTA), ο οποίος απαιτούσε από όλα τα αλλοδαπά πρόσωπα ή φορείς , να καταβάλλουν μεγάλο φόρο επί των διαθέσεων των κάθε είδους συμφερόντων τους στην αμερικανική αγορά ακινήτων.
 Ο νόμος προέβλεπε ρητά επίσης, ότι οι διατάξεις του υπερίσχυαν οποιωνδήποτε υφιστάμενων φορολογικών συμβάσεων που προέβλεπαν κάτι διαφορετικό.
 Η ύπαρξη για τις ΗΠΑ αυτού του νόμου από το 1980, αναφέρει η έκθεση , ήταν αποκλειστικά για την προστασία των Αμερικανών πολιτών , από την μαζική αγορά ακινήτων, λόγω της μαζικής εισροής χρημάτων από την Ιαπωνία την δεκαετία του 1980, όταν το ασιατικό αυτό έθνος, αγόραζε «τα πάντα» στο πέρασμα του.
 Ειδικά όταν οι Ιάπωνες αγόραζαν γεωργική γη προκαλώντας την αποκαλούμενη κρίση «Great American Farm» , που ήταν εξίσου καταστροφική με την παλαιότερη «Μεγάλη Ύφεση».
 Με τον Πρόεδρο Ομπάμα να έχει πλέον ανακαλέσει το νόμο FIRPTA, τονίζει η έκθεση , «αλλοδαπά συνταξιοδοτικά ταμεία επιτρέπεται πλέον να εισέλθουν και να αγοράσουν «αμερικανική ακίνητη περιουσία» όπως και οι Αμερικανοί ομολόγοι τους, χωρίς να αντιμετωπίζουν τυχόν οικονομικές επιπτώσεις. ( Κάτι ανάλογο θα κάνουν και στην Ελλάδα).
 Σε αυτά λοιπόν τα αποκαλούμενα Henge Funds , οι μεγαλύτεροι δικαιούχοι είναι πάμπλουτοι σουνίτες μουσουλμάνοι από το λεγόμενο Συμβούλιο των χωρών Συνεργασίας του Κόλπου . Τα κράτη αυτά είναι το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
 Τα αμερικανικά συνταξιοδοτικά ταμεία που τώρα περιέχουν πάνω από 3 δις δολάρια , θα αγοραστούν από τα σουνιτικά-μουσουλμανικά έθνη που θα γίνουν οι νέοι «αφέντες» της Αμερικής.!!
 Αυτά τα « ισλαμικά κεφάλαια» θα αρχίσουν να αγοράζουν μαζικά αμερικανική γη , η οποία θα τους δώσει το δικαίωμα να παράγουν τρόφιμα για τα κράτη τους , καθώς και να επωφεληθούν από την διεφθαρμένη δομή της διακυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, αποκομίζοντας τεράστια ποσά.
 Εφόσον οι «σουνίτες» του περσικού Κόλπου καταστρέψουν τις αμερικανικές φάρμες, αναφέρει η έκθεση, θα προχωρήσουν στην δεύτερη φάση του σχεδίου με την ανέγερση χιλιάδων τζαμιών.
 Ένα τεράστιο σε έκταση συγκρότημα ολοκληρώθηκε πρόσφατα έξω από την Ουάσινγκτον και το ενέκρινε προσωπικά ο ίδιος ο Πρόεδρος Μ. Ομπάμα.
 Ακόμη και αν η προπαγάνδα στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης παρέλειψε να ενημερώσει τους πολίτες των ΗΠΑ , για αυτήν την επαπειλούμενη κρίση, η έκθεση αυτή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το καθεστώς Ομπάμα, δείχνει ήδη σημάδια ότι προετοιμάζεται για «σπασμωδικές κινήσεις»
 Με πρόσχημα την διεθνή τρομοκρατία δημιουργείται από τις αμερικανικές αρχές μια βάση δεδομένων που θα εμπεριέχει τα προσωπικά στοιχεία κάθε Αμερικανού πολίτη που θα περιγράφεται ως «πατριώτης».
 Επίσης ετοιμάζεται νέα νομοθεσία που θα έχει στόχο τον πλήρη αφοπλισμό όλων των Αμερικανών πολιτών, οι οποίοι αδυνατούν να «υποταχθούν» στα κελεύσματα της νέας τάξης, και στους μελλοντικούς μουσουλμάνους ηγέτες τους.
 Σε άρθρο με τίτλο: Ο Β. Πούτιν συνέστησε στους πολίτες των ΗΠΑ «να μην παραδώσουν τα όπλα τους»!, αναφέραμε τις δηλώσεις Πούτιν προς τους Αμερικανούς πολίτες , για το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και τα υπάρχοντά τους έναντι μιας θανάσιμης δύναμης που έχει εδραιωθεί στην αμερικανική κουλτούρα αν και προστατεύεται από το ιδρυτικό Σύνταγμα των ΗΠΑ του 1791.
 Ο Βλαδίμηρος γνωρίζει ακριβώς τι λέει σε ποιους το λέει και γιατί το λέει. Μήπως εφαρμόζεται το ίδιο σχέδιο και στην Ευρώπη και την Ελλάδα;