Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμο από το 2014

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος – Συγγραφέας/Ερευνητής

 Πολύ μεγάλη χάρη τους κάνω που ασχολούμαι και μ’ αυτά τα πολιτικά απολιθώματα , αλλά να πω κάτι για αυτούς τους παραπλανεμένους Έλληνες, που μπορεί ακόμα να βλέπουν όνειρα θερινής νυκτός.
 Τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ μετά τον Σαμαρά, μην νομίζουν πως τον βγάζουν οι «ψηφοφόροι», γιατί τον έχουν βγάλει οι Αμερικανοί από πολύ παλιά. Δηλαδή πριν φύγει ακόμα ο Σαμαράς. Και φυσικά είναι ο αγαπημένος της...
«μαύρης» λέσχης της Αμερικής, της οικογένειας Μητσοτάκη, που ήταν οι καλύτεροι φίλοι των Αμερικανών προέδρων, της οικογένειας Μπους.
 Παντού η εξουσία, περνά από μέσα οικογενειοκρατίες. Είτε πρόκειται για ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ τύπου Κορέας, είτε πρόκειται για φιγούρες «Δημοκρατίας».
 Μία κοροϊδία των πολιτών είναι οι «εκλογές», από τις εθνικές μέχρι τις εσωκομματικές. Τον Μητσοτάκη θέλουν οι Αμερικανοί, γι’ αυτό και τις πρώτες εκλογές στην ΝΔ που πήγαινε πρώτος ο Τζιτζικώστας με δεύτερο τον Μεϊμαράκη, τις «έστειλαν» αδιάβαστες. Τι να σου πω βρε παιδί μου. Ξεχειλίζει «Δημοκρατία».
 Εδώ σας δείχνω ένα άρθρο για να σας θυμίσω τις «επιθυμίες» των Αμερικανών, από τότε που ούτε είχε ακουστεί ο ψυχασθενής «γουρλομάτης» ως υποψήφιος διάδοχος και όλοι έλεγαν πως με το «Μητσοτακαίηκο» έχουμε τελειώσει στην ΝΔ.
Αμ έλα ντε που άλλοι κανονίζουν.!!!!!!!!!!
 ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ «ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ «ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ» ΣΑΣ.!!!!!!!!!!!!!
Τώρα όμως μετά από αυτό, τον …… λυπάμαι.!!!!!!!!