Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Ζιρινόφσκι : Να διαμελισθεί η Τουρκία να πάρει και η Ελλάδα ότι της ανήκει

 Μια δήλωση που θα συζητηθεί, έκανε ο γνωστός Ρώσος υπερεθνικιστής Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, σε απάντηση της δήλωσης του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Νταβούτογλου, ότι «δεν θα αναγνωρίσουμε την Κριμαία».  
Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι συνηθίζει να κάνει δηλώσεις που ξένα μέσα προβάλουν ως φόβητρο για την Ρωσία αλλά αυτή την φορά ενέπλεξε και την Ελλάδα αφού δεν το κάνει κανένας Έλληνας πολιτικός.  
 Τι ακριβός είπε; ... 

«Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δήλωσε στην Ουκρανία ότι δεν θα αναγνωρίσει την Κριμαία. Αυτός είναι ένας άσχετος. Εμείς πήραμε την Κριμαία όταν η Τουρκία διαμελιζόταν με την Συνθήκη του Κιουτσιούκ Καϊναρτζή. Η Κριμαία και η απελευθέρωσή της, δεν είχε καμία σχέση με την Ουκρανία. Η ασχετοσύνη της Τουρκίας, τους οδηγεί συνεχώς σε αδιέξοδα.  
 Εμείς πρέπει ως απάντηση σ’ αυτό να αναγνωρίσουμε το Κουρδιστάν ως ανεξάρτητο κράτος. Πρέπει να απαιτήσουμε να δοθούν τα εδάφη της Δυτικής Αρμενίας. Εκτός αυτού, μπορεί να έλθουν στην επιφάνεια οι εδαφικές απαιτήσεις της Βουλγαρίας και της Ελλάδας. Έτσι, δεν θα μείνουν εδάφη στην Τουρκία»