Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Επιστολή προς Ιερείς

 Εδώ και χιλιάδες χρόνια μέσα στο νου των ανθρώπων, η λέξη "ιερέας" είναι συνυφασμένη με το ότι είναι αυτός που μπορεί να σε οδηγήσει προς το Θείο. Βέβαια, και η λέξη "ιέρεια" είναι αντίστοιχα κάτι πάρα πολύ σοβαρό, αλλά για λόγους που γνωρίζετε πλέον, η λέξη "ιέρεια" έχει σχεδόν ακυρωθεί από τις επίσημες θρησκείες του πλανήτη σας. 
 Για να επανέλθουμε όμως σε σας, ιερείς του πλανήτη γη, πρέπει αυτές τις ύστατες στιγμές του πλανήτη σας, να αλλάξετε τελείως τον τρόπο που μέχρι τώρα λειτουργούσατε. 
 Μέχρι τώρα όλη σας η λειτουργία ήταν...
κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Μαυροψύχη επειδή πολύ απλά όλους σας μόνο αυτός σας χρηματοδοτεί. 
 Εφόσον έχετε δεχτεί την ύπαρξη του χρήματος ή των πολύτιμων μετάλλων, για την αγορά κάθε αγαθού, ακόμα και των στοιχειωδών, τροφής και στέγης, αυτόματα παίζετε το παιχνίδι του. 
 Και το παιχνίδι του είναι ξεκάθαρο: αμάθεια, διαιρετικοτητα, σκοταδισμός, εγκλωβισμός. Και αυτό που σας λέμε αποδεικνύεται πανεύκολα για όλους σας. γιατί δεν έχετε εναντιωθεί σε όλο το παγκόσμιο κατεστημένο, παρά το μόνο που κάνετε είναι να κοιτατε η κάθε μια θρησκεία το δικο της κοπάδι. Και με αυτό τον τρόπο να οδηγείτε την ανθρωπότητα από το δικό σας σοβαρό λειτούργημα στα νύχια και στα δόντια του Μαυροψύχη. 
 Σας έχουμε γράψει και πιο πάνω ότι η λέξη "θρησκεία" σε κατατάσσει αμέσως σε οπαδό. Και μάλιστα υπάρχουν και θρησκείες που έχουν πολύ φανατικούς οπαδούς, και φτάνουν στο άκρο του εξευτελισμου, να επικαλούνται τον Θεό ότι τάχα ζητά το αίμα των άπιστων. Και μέχρι και σημερα, ειτε οι υπηρετούντες το Ισλάμ, είτε οι υπηρετουντες των διαιρετικων εκκλησιων στο ονομα του Ιησου, ειτε οι Ινδουιστες, οι Βουδιστές δεν έχουν αντιταχθεί σ' ολο αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα της αμαθειας και του εξευτελισμου κάθε ανθρώπινης εξέλιξης ώστε να βρει το δρομο της και να επιστρέψει στον Δημιουργό - Θεο. 
 Σε αυτό το σημείο, οφείλουμε να είμαστε ξεκάθαροι ότι υπάρχουν παρα πολλοι ιερείς αναμεσα στις επίσημες στημενες θρησκείες οι οποιοι υπηρετούν τα ιερατικά τους καθήκοντα με αριστο τροπο, και κατευθυνουν τους ανθρώπους που εχουν κοντά τους με παρα πολύ γνώση και σωστη κατευθυνση.  
 Ομως, σας εχουμε ξαναπεί, ότι.... Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ