Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Χριστίνα Κούρτογλου: Η μικρή από την Θεσσαλονίκη που πρέπει να μάθεις ...

 Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά. Η Χριστίνα Κούρτογλου έλαβε μέρος στα Καλλιστεία Βορείου Ελλάδος ως κριτική επιτροπή, αφού προηγουμένως ακολουθούσαν Φωτογραφίσεις απο το πρακτορείο μοντέλων που την ανέλαβε. Ο χώρος του μόντελινγκ την μαγνητίζει, έχοντας σκοπό να συνεχίσει αφου προκρίθηκε στο Casting που πήρε θέση ανάμεσα στις 20 πρώτες.  
ΣΠΟΥΔΕΣ: Σχολείο  
ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Αφότου τελειώσει το σχολείο, με έτοιμα συμβόλαια σκοπεύει να ακολουθήσει το Modeling και στο εξωτερικό. 
ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Τους στόχους που βάζει τους πραγματοποιεί πάντα με σύμμαχο τον χρόνο και την υπομονή. 
ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Έχει την ικανότητα να ψυχολογεί τους ανθρώπους από την πρώτη κιόλας ημέρα που θα τους γνωρίσει και να εμπιστεύεται τυφλά την κρίση τους. Πολλές φορές, χωρίς να έχει κάνει κάτι ο άλλος, τον απομακρύνει από τη ζωή της μόνο και μόνο από ένστικτο.  
ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ:...
Το έντονο βλέμμα και η επιμονή της.  
ΣΤΕΚΙ: Αλλάζει συχνά στέκια, βαριέται εύκολα τους ίδιους χώρους. 
ΦΛΕΡΤ: Λατρεύει τους άνδρες οι οποίοι πιστεύουν ακόμα ότι πρέπει να έχουν "το πάνω χέρι" σε αυτό τον τομέα αλλά εννοείται με διακριτικότητα και τακτ.  
ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Υπομονετικός κυρίως. Γιατί κύριο μέλημα για να είσαι δίπλα της ειναι αυτό. Και φυσικά προσεγμένος, αφού η πρώτη εντύπωση είναι η εξωτερική. 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Ασχολείται με την γυμναστική κυρίως. Πιο συγκεκριμένα, την έχουμε γνωρίσει και στον χώρο του στίβου αλλά και στον χορό τον λεγόμενο Pole dance .  
ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να υπάρχει ψυχική και σωματική υγεία σε όλο τον κόσμο, να υπάρχει θέληση για κάτι καλύτερο στην χώρα που ζούμε κυρίως σε εμάς τις νεότερες γενιές και τελευταία της ευχή είναι η πίστη στον εαυτό του καθένα απο εμάς γιατί θεωρεί αν υπάρχει αυτό παίρνουν σειρά αυτομάτως και όλα τα υπόλοιπα . 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Κάθε σημείο της γης με ξεχωριστή ομορφιά. 
ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Θεωρεί πως είναι πολύ ιδιαίτερος, ιδιότροπος χαρακτήρας και ρεαλίστρια. Νευριάζει όταν δεν κατανοούν οι άλλοι τα αυτονόητα. Επιπλέον είναι ξεροκέφαλη, ναζιάρα, ειρωνική, χαρούμενη, κοινωνική, πειραχτήρι, συναισθηματική (μόνο με τους πολύ κοντινούς της ανθρώπους), πονόψυχη και, όπως συχνά την αποκαλούν, πνεύμα αντιλογίας!