Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Στοιχεία ΣΟΚ κατέθεσε η Φρόσω Κυριάκου για το δυστύχημα του Παντελίδη

 Διερευνώντας το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο Παντελή Παντελίδη, αξιωματικοί της Τροχαίας  επισκέφτηκαν την 21χρονη κοπέλα, Φρόσω Κυριάκου που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και πήραν τα πρώτα λίγα στοιχεία, καθώς η νεαρή παραμένει σε κατάσταση σοκ. 
 Η Φρόσω Κυριάκου, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε πως εκείνη καθόταν τελικά στη θέση του συνοδηγού την ώρα της πρόσκρουσης και όχι η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, όπως είχε δημοσιευτεί αρχικά και η οποία τελικά τραυματίστηκε σοβαρά και η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη για τα επόμενα δύο 24ωρα. Παράλληλα, δήλωσε ότι...
κάνεις από τους τρεις δεν φορούσε ζώνες ασφαλείας, ενώ λίγο πριν τη μοιραία στροφή ο Παντελής είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.  
 Δεδομένου όμως ότι η κοπέλα παραμένει ακόμα σε κατάσταση σοκ από τον τραυματισμό της και από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη, οι αξιωματικοί της Τροχαίας σταμάτησαν τη διαδικασία της κατάθεσης, η όποια αναμένεται να συνεχιστεί αύριο.  
 Επισημαίνεται ότι η ασφαλιστική εταιρεία έχει ζητήσει να γίνει έρευνα στο αυτοκίνητο καθώς στο παρελθόν αυτοκίνητα του ίδιου μοντέλου είχαν παρουσιάσει προβλήματα που οδηγούσαν σε “κόλλημα” του γκαζιού.      
 Επιπρόσθετα, εξετάζεται και η κατάσταση των μπαρών στο πλάι του δρόμου. Οι ειδικοί λένε ότι τα σίδερα στο πλάι ήταν παλιά και σκουριασμένα, έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν αλλαχθεί. Αυτό δεν συνέβη με πιθανό αποτέλεσμα όταν το βαρύ όχημα βρήκε πάνω τους να κοπούν, να γίνουν κομμάτια και ουσιαστικά να κόψουν το αυτοκίνητο σκοτώνοντας τον τραγουδιστή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου