Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Βγάλτε τον σκασμό ρε κοκάκια για τον Παντελίδη επιτέλους

  Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Πολλά γράφονται πολλά ακούγονται και για να το πω πιο λαϊκά, ότι μαλακία θέλει λέει ο καθένας. Το τι έχω διαβάσει και έχω ακούσει τις τελευταίες ημέρες με ξεπερνά. Άσχετοι ασχέτων ω! Άσχετοι για λίγα κλικ, γράφουν και λένε ότι μαλακία τους έρθει στο κεφάλι. Λίγο ντροπή λίγος σεβασμός ρε κοπρόσκυλα δεν βλάπτει. 
 Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, είναι γνωστό πως ο γνωστός τραγουδιστής είχε αδυναμία στο ποτό και...
μόνο αυτό!  Όποιο λαμόγιο μιλάει για άλλες ουσίες προφανώς κρίνει από τον εαυτό του και είναι απύθμενα σκατόψυχος. Μη κρίνεται ρε από τις δικές σας αδυναμίες, ακόμα όμως και αυτό να ήταν ένα θέμα, που δεν είναι, σεβαστείτε τους νεκρούς! Στην αρχαιότητα ο νεκρός ήταν ιερό, αλλά εσείς δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο απ, όσο δείχνει. 
 Εξοργισμένος από την παραπληροφόρηση κάθομαι να γράψω αυτές τις γραμμές, ο καθένας θα πετάξει την μαλακία του που άκουσε "κάπου" του είπε "κάποιος" και θα βγάλει  συμπεράσματα ακόμα και για την διαδρομή που ακολούθησε το μοιραίο αυτοκίνητο. Ξεχνάνε φυσικά πως λίγα μέτρα πιο κάτω ο κουμπάρος (σχετικά πρόσφατα απεβίωσε) του Αντώνη Ρέμου έχει χτίσει συγκρότημα πολυτελών κατοικιών όπου διαμένουν αρκετοί γνωστοί επιχειρηματίες και άνθρωποι του χώρου. Σε ένα από αυτά ήταν και έπαιζαν χαρτιά το μοιραίο ξημέρωμα. (Ονόματα δεν κάνει να λέμε ποιοι μένουν στο συγκεκριμένο συγκρότημα).
 Ας σταματήσει η παπαρολογία για ένα παλικάρι 32 ετών που έφυγε τόσο άδικα. 
Έλεος !