Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016

Νεότερα για την μάχη των δύο κοριτσιών να κρατηθούν στην ζωή.

 Οι τέσσερις ειδικοί χειρουργοί που έδωσαν μεγάλο αγώνα στο Ευαγγελισμό για να σώσουν το πόδι και το χέρι της όμορφης Μίνας Αρναούτη, μιας εκ των δύο συνεπιβάτιδων στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έχασε την ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης είναι πλέον αισιόδοξοι για τις 48 επόμενες κρίσιμες ώρες.   
 Το πιο θετικό όλων είναι όπως λένε ότι...
δεν είχε εσωτερικές αιμορραγίες, ούτε κάποιο χτύπημα στο στο κεφάλι της που θα δυσχέραινε κατά πολύ τις συνθήκες της υγείας της. Τα πιο σοβαρά συντριπτικά κατάγματα τα συνάντησαν στον δεξί μηρό και στο δεξί χέρι και φυσικά και στον θώρακα, τα οποία όμως αντιμετωπίστηκαν χειρουργικά και με επιτυχία.  
 Η Μυρσίνη παραμένει στην εντατική και έχει στο πλευρό της την οικογένειά της και όλους τους Ελληνας που έχουν συνταραχθεί από το τραγικό γεγονός.    
 Την ίδια στιγμή, η 21χρονη φίλη της Φρόσω Κυριακού στάθηκε πιο τυχερή και είναι καλύτερα από τα πρώτα λεπτά του τραγικού συμβάντος. Δεν είχε κάποιο βαρύ τραυματισμό, αλλά νοσηλεύεται στην ορθοπεδική πτέρυγα του Ευαγγελισμού.   
 Ωστόσο και η Φρόσω έχει ένα σοβαρό κάταγμα βραχιονίου οστού και θα πρέπει να χειρουργηθεί στον ώμο μέσα στις επόμενες μέρες. Το χειρουργείο πιθανότατα θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μιας και οι θεράποντες ιατροί της περιμένουν να σταθεροποιηθεί πρώτα η κατάστασή της και μετά να πραγματοποιήσουν την επέμβαση.