Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

«Delete» Μια ερωτική ιστορία ,για τον έρωτα στα χρόνια του Internet!

 Το «Delete» υπέστη…λίφτινγκ και «χτυπά» πλέον ανανεωμένο στο φιλόξενο Studio Κυψέλης του Γιώργου Λιβανού.

 Ένας άντρας. Μια γυναίκα.  έρωτας στις μέρες του Internet. Ένα love story διαϕορετικό , για δυό σύγχρονους ανθρώπους , που γνωρίστηκαν , ερωτεύτηκαν και δοκιμάστηκαν ανταλλάσοντας τα πρώτα λόγια... γραπτά, τα πρώτα χαμόγελα με τη λέξη lol να πρωταγωνιστεί και τις πρώτες ματιές μέσα από μια κάμερα και μια οθόνη! Ο έρωτας σήμερα αλλάζει μορφή, ξεχωρίζει στην...
προσέγγιση αλλά έχει πάντα την ίδια κατάληξη. Με δύο πιθανότητες. Καλή - κακή. Ποια θα είναι  η τύχη των δύο ηρώων του έργου της Μαρίτας Ριτζι;  Μια ρομαντική, τρυφερή, ερωτική κωμωδία που επιθυμεί να σας κερδίσει από την Universe Art.H Μάγκυ γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός , γνωρίζει τον Ανδρέα ένα Σωματοφύλλακα υψηλών προσώπων, μέσα από το Facebook θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα . Θα ονειρευτούν, θα ταξιδέψουν, θα ϕφλερτάρουν με την αλήθεια και το ψέμα. Κρυμένα μυστικά, δειλήματα και μεγάλες αποφάσεις.

Μια ερωτική ιστορία ,για τον έρωτα στα χρόνια του Internet!  

Σκηνοθεσία - Φωτισμοί- μουσική επιλογή: Γιώργος Λιβανός .Δίπλα στους Μαρίτα Ρίτζι, Μιχάλη Δρόσσο και Άντα Σπυλιωτοπούλου, «χτυπά» ο «νέος» της παρέας Στέλιος Πετράκης.

Ο ικανότατος ηθοποιός μπήκε…χωρίς ανάσα στις πρόβες και με την εμπειρία που έχει από την πορεία του στο χώρο «έδεσε» αμέσως με τα υπόλοιπα μέλη.

Το ραντεβού δίνεται στο Studio Κυψέλης κάθε Σάββατο και Κυριακή  στις 21.15