Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Τα όντα του φωτός είναι εδώ

 ΔΕΛΦΟΙ 22/2/2016  ώρα 12.00μμ 
 Πανσέληνος στην Παρθένο 
 Φυσικά απευθυνόμαστε στους ήδη αφυπνισμένους ανθρώπους ή στους "υπό αφύπνιση". Αυτό το λέμε γιατι οι κοιμισμένοι και πριν και μετά θάνατο είναι στη γυάλα τους, δηλαδή, εκτός του ότι έχει ακυρωθεί ο νους τους, πλέον από τις τοποθετήσεις τους, είναι ακυρωμένα και τα μάτια τους. Που αυτό σημαίνει, αφού αμφισβητούνε οτιδήποτε έχει σχέση με τα ψεκάσματα (βαρέα μέταλλα κλπ), ακόμα και όταν θα σηκώσουν τα ματια τους στον ουρανό και δουν τις ουρές που αφήνουν κάποιες φορές τα αεροπλάνα, λένε ότι αυτο είναι φυσιολογικό, όταν, αν είχε ξεπαγώσει λίγο ο νους τους και δεν ήταν σε κατάσταση ύπνου, θα έκανε το απλό ερώτημα: εφόσον υπάρχουν ιδίως σε μέρη που περνούν πολλά αεροπλάνα καθημερινά, δε θα έπρεπε να υπάρχει καμιά μέρα του χρόνου που να βλέπουν ήλιο. Απεναντίας, στα συγκεκριμένα μέρη, φυσικά και υπάρχουν πολλές μέρες με ηλιοφάνεια. Δηλαδή τότε...
τα αεροπλάνα έχουνε ρεπό?? 
 Αυτά τα λίγα για τους παντοτινούς κοιμισμένους. 
 Όσο για τους υπολοίπους, φυσικά τους αφυπνισμένους, τη Δευτέρα 22/2/2016 στον ομφαλό της γης, τα ψέκασματα που έκαναν στους Δελφούς ήταν χωρίς όριο. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέσα από το ιερό του Απόλλωνα στους Δελφούς, για να είστε σίγουροι πλέον ότι όσα ψεκάσματα και να κάνουν στον ουρανό, όση εξαθλίωση και να φέρουνε στους Έλληνες, όσους μετανάστες και να φέρουνε για να αναμειχθούν με την Ελληνική φυλή (που σύμφωνα με το απίστευτο βιβλίο τους, κοράνι, είμαστε εχθροί τους), όσο και να προσπαθήσουν με τη βοήθεια όλων των προδοτών Ελλήνων πολιτικών από όλα τα κόμματα που ο Μαυροψύχης τους έχει βάλει στη βουλή που όλοι προδίδουν την Ελλάδα και φυσικά όλους τους θρησκευτικούς ιεράρχες προδότες της ελληνικής φυλής, οι οποίοι είναι παντελώς απόντες από το δράμα που ζει η Ελλάδα, που νομίζουν με τα σάντουιτς που μοιράζουν ότι εκπλήρωσαν το καθήκον τους, η Ελλάδα και θα μείνει όρθια και ακόμα μία φορά θα δώσει το φως της στην ανθρωπότητα. 
 Τα πάντα πλέον στηρίζονται μόνο στην αυτογνωσία για να ελευθερωθεί ο ίδιος σας ο εαυτός. Οι βοήθειες που θα δεχθεί η Ελλάδα και η ανθρωπότητα απο τις δυνάμεις του φωτός, μαζι με τις αλλαγές που θα γίνουν στη μορφολογία του πλανήτη, οι αφυπνισμένοι Έλληνες που έχουν αγγίξει ή κατακτήσει την αυτογνωσία, θα είναι οι διαδωτές του φωτός σε όλη την ανθρωπότητα.
Για περισσότερα http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/