Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Φόροι και φοροδιαφυγή (Αυτό πρέπει να το διαβάσεις)

 Φυσικά τις λέξεις αυτές τις γνωρίζετε. Όπως γνωρίζουν οι μαϊμούδες να ξεφλουδίσουν μια μπανάνα και να τη φάνε χωρίς να ξέρουν να αναλύσουν το πως φτιάχτηκε από τη δημιουργία η μπανάνα, τί θρεπτικά συστατικά έχει, σε ποια μέρη του πλανήτη ευδοκιμεί. Όλα γίνονται γιατί το ζωικό βασίλειο στερείται νου (δημιουργική σκέψη).  
 Όλα τα μέσα εκπαίδευσης της ανθρωπότητας (οικογένεια, σχολείο, θρησκείες, κοινωνία) εκεί ακριβώς ΜΟΝΟ στοχεύουν. Δηλαδή στο ανθρώπινο γένος, να του ακυρωθεί ο νους με οποιοδήποτε τρόπο και...
γνωρίζετε τα αποτελέσματα (πείνα, εξαθλίωση, πόλεμοι, φτώχεια, φόβος και άλλα δεινά). 
 Έτσι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε αυτές τις δύο λέξεις που ήδη γνωρίζετε σχετικά με τους φόρους και την φοροδιαφυγή. Ακριβώς όπως η μαϊμού, και γενικά το ζωικό βασίλειο που στερείται νου, έτσι και όλοι οι άνθρωποι αποδέχονται την ερμηνεία που του έχουνε δώσει οι παγκόσμιοι, βαλτοί κάφροι εκπαιδευτές.   
 Σκοπός του Μαυροψύχη είναι οι πάντες και τα πάντα να εξαρτώνται από τα χρήματα, γιατί έτσι κατορθώνει τον απώτερο στόχο του, δηλαδή τον εγκλωβισμό των ανθρώπων και το ρούφηγμα της ενέργειάς τους.  
 Επομένως, τα χρήματα είναι το πρώτο στάδιο για την επίτευξη του απόλυτου ελέγχου. Οι φόροι είναι το δεύτερο στάδιο. Σας έχουν κάνει να πιστέψετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να πληρώνετε φόρους στο κράτος και ότι αυτός που δεν πληρώνει φόρους στο κράτος είναι φοροφυγάς.  
 Μοναδικός λόγος που...
Διάβασε την συνέχεια ΕΔΩ