Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Γιατί; Αλλάζουν οι πρόσφυγες την Ευρώπη

Διαβάζοντας κάποιος αυτό το πρωτοσέλιδο εφημερίδας, που όλη η παγκόσμια ενημέρωση κάπως έτσι κινείται, δηλαδή, από μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) αποδέχεται αυτά που του δίνει το σύστημα να διαβάσει. Όμως όλα αυτά, το μόνο που κάνουν είναι να λειτουργούν σαν μέσα μαζικής αποχαύνωσης, εγκλωβισμού, κάθε ανθρώπινου νου.  
 Φυσικά, τα αποτελέσματα όλων αυτών είναι τραγικά για όλη την ανθρωπότητα, και για τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά. Εν προκειμένω, μπήκανε στο κόπο να ενημερωθούν για τα εκατομμύρια προσφύγων στην Ευρώπη, οι οποίοι είναι...
μουσουλμάνοι, για τα εξής ερωτήματα;: 
1. Αφού είναι μουσουλμάνοι, γιατί δεν διάλεξαν να μετακινηθούν σε μουσουλμανικές χώρες, παρά να έρθουν στην χριστιανική Ευρώπη. Γιατί έτσι κι αλλιώς, χώρες σαν τη Σαουδική Αραβία και το Qatar είναι ιδιαίτερα πλούσιες και είναι πάρα πολύ κοντά στη Συρία, απ' ότι η Ευρώπη.  
2. Όταν ψηφίστηκε από την Ευρωπαϊκή ένωση το μεταναστευτικό στο Δουβλίνο 2, πολλά χρόνια πριν, ήξεραν εκ των προτέρων πολύ καλά τι θα γίνει, και το οποίο ήδη γίνεται σήμερα.  
3. Αυτοί που νοιάζονται για τους μετανάστες, οι τάχα και οι δήθεν όπως πάντα, γιατί δε κάνουν το πιο απλό από το να δέχονται μετανάστες στην Ευρώπη σαν εξουσίες που είναι, να δούνε από ποιες χώρες προέρχονται τα οπλικά συστήματα, και αναλόγως να δράσουν, δηλαδή να τους αφαιρεθεί η τροφοδοσία οπλισμού. Φυσικά αυτό δε γίνεται γιατί αποδεικνύεται ακόμα μια φορά το στήσιμο όλης της ανθρωπότητας.  
4. Επειδή μας έδωσε αυτό το πρωτοσέλιδο την δυνατότητα να μπούμε σε βάθος στο πόσο δημοκρατική σχεδιάζει να γίνει η Ευρώπη μετά την είσοδο των συγκεκριμένων μεταναστών, πάμε να δείξουμε σε όλους τους απλούς ανθρώπους, αλλά και στους κάφρους που εκπροσωπούν τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, ανοίγοντας τα μάτια σε όλους και όλες, τι σημαίνει Ισλάμ, Κοράνι, έτσι για να πάρετε μια γεύση, αυτή η παγκόσμια αράχνη που ελέγχει τον πλανήτη, τι σχεδιάζει για την Ευρώπη, και πόση δημοκρατία θα προσφέρει στους Ευρωπαίους. Καλό διάβασμα και κουράγιο!  

ΚΟΡΑΝΙ – ΙΣΛΑΜ

 Φτάσαμε το 553 μ.Χ. να έχει αφαιρεθεί η μετενσάρκωση από τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού. Το 553 μ.Χ. στην 5η Οικουμενική Σύνοδο που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, με τον Μαυρόψυχο Ιουστινιανό, άξιο τέκνο του Μαυροψύχη, μπήκε η ταφόπλακα στην διδασκαλία του Ιησού Χριστού.  
 Με την κατανόηση της ύπαρξης της μετενσάρκωσης, αυτόματα ο άνθρωπος παίρνει σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξή του, και κατανοεί ότι δεν είναι τυχαίο ότι γεννήθηκε άντρας ή γυναίκα, υγιής ή άρρωστος, ότι γεννήθηκε σε συγκεκριμένο τόπο και με συγκεκριμένους γονείς. Γι 'αυτούς τους λόγους η αφαίρεση της μετενσάρκωσης ήταν ένα πολύ δυνατό όπλο, στημένο από τον Μαυροψύχη, ενάντια στην αυτογνωσία.  
 Περίπου 100 χρόνια μετά την αφαίρεση της μετενσάρκωσης, το 650μΧ επινοήθηκε μια καινούρια θρησκεία, το.... Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ