Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Ελισάβετ Γώγου : Δυναμικό και σέξι θηλυκό

Όνομα : Ελισάβετ   
Επίθετο: Γώγου  
Ζώδιο : Ταύρος 
Σπουδές : Απόφοιτος ΙΕΚ Δέλτα Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ. 
Ενδιαφέροντα : Της αρέσει η γυμναστική, τα γρήγορα αυτοκίνητα και μηχανές και τα extreme sports καθώς είναι λάτρης του αλεξίπτωτου πλαγιάς και των καταδύσεων. 
Στόχος – Φιλοδοξίες : Θέλει να καταξιωθεί επαγγελματικά στο τομέα του μακιγιάζ και να συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες στο χώρο της ομορφιάς και το όνομα της να βρίσκεται γραμμένο κάτω από τις καλύτερες φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας. 
Και τώρα : Ασχολείται με....
νυφικά μακιγιάζ, μακιγιάζ σε φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας.  
Ελεύθερη – Δεσμευμένη : Δεσμευμένη και διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Φυσικά και θεωρεί οτι υπάρχει, δυστυχώς όμως πολλές φορές αναφέρει οτι γίνεται με το λάθος τρόπο. Στις μέρες μας λέει πως έχει χαθεί η ευγένεια και ο ρομαντισμός και όλοι φλερτάρουν πίσω από μία οθόνη. 
Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Δηλώνει ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποιο φλέρτ που να την έχει εντυπωσιάσει. 
Το ιδανικό αρσενικό : Από έναν άντρα κοιτάει πάντα την εμφάνιση, το γυμνασμένο σώμα, να έχει προσωπικότητα, να είναι μετριόφρων, να έχει ωραίο χαμόγελο και να την κάνει να νιώθει όμορφα. 
Έχεις 3 ευχές: Η πρώτη ευχή της Ελισάβετ είναι να γίνουν όλοι οι στόχοι και τα όνειρά της πραγματικότητα, η δεύτερη είναι να αλλάξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η κατάσταση στην Ελλάδα και στη τρίτη της  τα αγαπημένα της πρόσωπα και όλος ο κόσμος να έχει πάντα υγεία γιατι χωρίς υγεία δεν έχεις τίποτα. 
Αγαπημένη ταινία: The Τruman show. 
Στέκι : Το στέκι της είναι το γυμναστήριο LIFE Fitness Center όπου περνάει καθημερινά αρκετές ώρες την ημέρα. 
Ταξίδι : Έχει ως ιδανικό προορισμό το Dubai. 
Καλή και κακή συνήθεια : Τυπική πάντα στο πρόγραμμά της και ως κακή συνήθεια μας αναφέρει την τελειομανία της σχεδόν σε όλα στη ζωή της. 
Facebook name : Ελισάβετ Γώγου και η σελίδα της Elisavet Beauty and Make up. 
Instagram: ELISAVET_GOGOU