Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Αποκάλυψη: Με λογαριασμούς στο ψαρεύουν κορίτσια για να προωθούν σε βίζιτες

 Την εύκολη λύση βρήκαν νεαροί πιθανός από Θεσσαλονίκη για να προσελκύσουν νεαρά κορίτσια και να τα ωθήσουν στην πορνεία. Δημιούργησαν ένα λογαριασμό στο instagram με τον τίτλο Business_travel_for_womens και όπως μπορείτε να δείτε δεν κρατάνε καν τα προσχήματα και στην περιγραφή του λογαριασμού τους αναφέρουν : Εππαγελματικα ταξίδια & φωτογραφίες για κοπέλες που θα συνοδεύσουν επιχειρηματίες σε επαγγελματικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό. More info direct!
 Στην αρχή στέλνουν μηνύματα με το πρόσχημα των επαγγελματικών φωτογραφήσεων και στην συνέχεια για συνοδεία σε επιχειρηματίες σε επαγγελματικά ταξίδια του εξωτερικού. 
 Πρέπει κυριολεκτικά να είναι...
χαζές όσες απαντούν και ακόμα χειρότερα, όσες κοπέλες στέλνουν φωτογραφίες τους σε τέτοια και παρόμοια προφίλ για να αποκτήσουν followers. Είναι τα ίδια κορίτσια που λίγο μετά πέφτουν θύματα εκβιασμού μια και οι κάτοχοι των λογαριασμών αυτόν χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες ακόμα και ανήλικων κοριτσιών για "περίεργους" και παράνομους σκοπούς.   
 Το blog μας όπως έχει κάνει πολλές φορές για ανάλωσες περιπτώσεις έχει ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και προτρέπει όποιον αντιλαμβάνεται τέτοιες συμπεριφορές να ενημερώνει άμεσα στο e-mail : ccu@cybercrimeunit.gov.gr      
 Εμείς έχουμε στα χέρια μας και άλλα στοιχεία και διαλόγους που μας έχουν στείλει αναγνώστριες ακόμα και ανήλικες, για τον εν λόγο λογαριασμό αλλά και για άλλους παρόμοιους και αν χρειαστεί θα τα δημοσιοποιήσουμε.